Zobrazit přihlášovací formulář

Cyklosedačka Hamax Siesta Premium, AIR

Administrace

Cyklosedačka Hamax Siesta Premium, AIR

2 000 Kč 2 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Prodám samonosnou polohovací sedačku HAMAX Siesta Premium s uzamykatelným zámkem, AIR potah - šedá uzamykatelným zámkem nosných tyčí (tyče nelze bez odemčení upínacího zámku vyjmout) PC 3490,- Kč. Zadní montáž sedačky bez nutnosti použití nosiče.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 12. 2015
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Cyklosedačka Hamax Siesta Premium, AIR

2 000 Kč
  • Popis zboží
Prodám samonosnou polohovací sedačku HAMAX Siesta Premium s uzamykatelným zámkem, AIR potah - šedá uzamykatelným zámkem nosných tyčí (tyče nelze bez odemčení upínacího zámku vyjmout) PC 3490,- Kč. Zadní montáž sedačky bez nutnosti použití nosiče. Zakoupena v roce 2013 v Dětský dům.cz. Používaná vždy v letních měsících, využili pouze naše dvě děti. Plně funkční pouze jeden držák na nohu chybí plastová chytka, řešeno náhradním chytem. V ceně originál pláštěnka Hamax v perfektním stavu (PC 850,-Kč) a dva zámky (á 400 Kč,) na sedačku na kolo (pro oba rodiče např.).
Detailní popis : pro děti od 9 měsíců (dítě musí umět samo sedět) do 22 kg. Výškově stavitelné kryté opěrky nohou - ochrana nohou před výpletem kola. Inovovaný systém upínacích popruhů, který zaručuje větší bezpečnost dítěte v sedačce. Možnost sklopení sedačky dozadu až o 20° - opěradlo sedačky s prolisem pro helmu. Pro jízdní kola s průměrem trubky rámu 28 - 40 MM. certifikace podle evropské normy EN 14344.
  • 12. 3. 2019, 11:24

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie