Zobrazit přihlášovací formulář

GLUCO STABIL pro normální látkovou výměnu glicidů

Administrace

GLUCO STABIL pro normální látkovou výměnu glicidů

769 Kč 989 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Kapsle GLUCO STABIL pro normální látkovou výměnu glycidů, krevního cukru a lipidů Kapsle podporují normální látkovou výměnu glycidů Glycidy přiváděné výživou (např. škrobová moučka) se dostávají po štěpení jako molekuly cukru z krevního řečiště…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

GLUCO STABIL pro normální látkovou výměnu glicidů

769 Kč
  • Popis zboží
Kapsle GLUCO STABIL pro normální látkovou výměnu glycidů, krevního cukru a lipidů

Kapsle podporují

normální látkovou výměnu glycidů
Glycidy přiváděné výživou (např. škrobová moučka) se dostávají po štěpení jako molekuly cukru z krevního řečiště přes pojivovou tkán do buněk organismu. Toto buněčné zásobování „palivem“ cukr je mimo jiné řízeno hormonem inzulinem. Také stopový prvek chrom přispívá k normální látkové výměně výživných látek, mangan pak k normální tvorbě pojivové tkáně a zinek k normální výměně glycidů.

zachování normální hladiny krevního cukru
Buněčná přeměna cukru na energii probíhá v prvé řadě v buněčných „tepelných elektrárnách“ (mitochondriích). Při tomto procesu napomáhá především mangan a vitaminy B1, B2, B3, B5, B6, biotin a B12 i vitamin C zásadní měrou normální buněčné přeměně živin a tvorbě energie. Stopový prvek chrom přispívá také k zachování normální hladiny krevního cukru a látky obsažené ve skořicové kůře k využití cukru v buňkách.

normální látkovou výměnu mastných kyselin a cholesterolu
Využití tuků z potravy v buňkách závisí mimo jiné také na přítomnosti některých stopových prvků v buňkách organismu. Například stopový prvek zinek přispívá k normální látkové výměně tuků, hydroxypropylmetylcelulóza (HPMC) pak k zachování normální hladiny cholesterolu v krvi.

Neobsahuje laktózu. Rostlinné pouzdro kapslí.
  • Značka

    COSMOTERRA

  • Rozměry

    Obsah 60 kapslí, balení na 30 dní Obj. kód 110806

  • 19. 3. 2019, 13:43

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie