Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní boty/tenisky ASICS Gel Pulse

Administrace

Sportovní boty/tenisky ASICS Gel Pulse

500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodám krásné sportovní boty, zn. ASICS, typ Gel Pulse, vel. značená 35,5, uvedená vnitřní stélka 22,5cm, reálně jsem naměřila stélku 22,7cm, odpovídají vel. 35. Bílá barva v kombinaci s různými odstíny modré, některé detaily stříbrné. Materiál síťovina a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 9. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní boty/tenisky ASICS Gel Pulse

500 Kč
  • Popis zboží
Prodám krásné sportovní boty, zn. ASICS, typ Gel Pulse, vel. značená 35,5, uvedená vnitřní stélka 22,5cm, reálně jsem naměřila stélku 22,7cm, odpovídají vel. 35. Bílá barva v kombinaci s různými odstíny modré, některé detaily stříbrné. Materiál síťovina a syntetika. Na jazyku logo a nápis Asics. Tento model je vhodný pro rekreační a sportovní běžce, hodí se i na jiné sportovní aktivity. Boty jsou ve výborném stavu, prakticky bez vady, žádné odřeniny, podrážky neošlapané, mají místy jen lehce špinavější síťovinu. V místě, kde se bota láme, je v syntetice pár miniaturních prasklinek. PC: 2199Kč, nyní cena 500Kč + 91Kč poštovné nebo od 65Kč Zásilkovna

Popis výrobce:
Tlumící systém ASICS-GEL™ zmírňuje nárazové a tlakové síly a současně podporuje zatížené chodidlo, aniž by přitom byl proveden chybný pohyb.
Tlumící systém ASICS-GEL™ je tvořen různými komponenty nebo polštářky GEL™, který je tvořen silikonovým materiálem a vyznačuje se vysokou setrvačností při tlakovém zatížení a při prvním kontaktu se zemí. Polštářky ASICS-GEL™ jsou ukládány v místech, kde dochází k největšímu zatížení, tedy pod patou a pod hlavním kloubem palce, resp. v oblasti bříšek chodidla. V těchto místech odvádí vertikální nárazové síly horizontálním směrem a předchází tak přetížení. Další vynikající vlastností je vysoká odolnost proti únavě a dlouhodobá kapacita tlumení ASICS-GEL™.
Materiál mezipodešve SpEVA® je dalším efektivnějším vývojovým stupněm obvykle používaného materiálu ASICS EVA. Tento materiál je tvořen makromolekulami s vlastnostmi pryže, které se po každém kontaktu se zemí extrémně rychle regenerují a opět se vrací do svého výchozího tvaru, aby mohly efektivně tlumit náraz dalšího kroku.
  • Značka

    ASICS

  • Velikost

    35

  • 9. 5. 2021, 10:24

  • Zobrazení

    239

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Sportovní kožené boty/sálovky ADIDAS
Sportovní boty/sálovky ADIDAS
Sportovní boty/tenisky NIKE
Outdoorové funkční kalhoty
Kostkovaná bunda
Podzimní chlapecká bunda
Modrý pruhovaný svetr s kapucou

Kategorie