Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní boty/sálovky ASICS Gel Galaxy 7

Administrace

Sportovní boty/sálovky ASICS Gel Galaxy 7

500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodám krásné sportovní tenisky/sálovky, zn. ASICS, typ Gel Galaxy 7, vel. značená 39, uvedená vnitřní stélka 24,5cm, reálně jsem naměřila stélku 24,7cm, odpovídají vel. 38. Bílá barva v kombinaci se svítivou reflexní žlutou, některé detaily stříbrné,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 9. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní boty/sálovky ASICS Gel Galaxy 7

500 Kč
  • Popis zboží
Prodám krásné sportovní tenisky/sálovky, zn. ASICS, typ Gel Galaxy 7, vel. značená 39, uvedená vnitřní stélka 24,5cm, reálně jsem naměřila stélku 24,7cm, odpovídají vel. 38. Bílá barva v kombinaci se svítivou reflexní žlutou, některé detaily stříbrné, tmavě modré tkaničky. Materiál síťovina a syntetika. Na jazyku logo a nápis Asics. Světlá podrážka vhodná do tělocvičny, hodí se i na nošení venku. Boty jsou ve výborném stavu, prakticky bez vady, žádné odřeniny, podrážky neošlapané, mají místy jen lehce špinavější síťovinu a vnitřní látkovou podšívku. PC: 1699Kč, nyní cena 500Kč + 91Kč poštovné nebo od 65Kč Zásilkovna

Popis výrobce:
Rearfoot GEL® Cushioning System
Tlumí nárazy při nárazové fáze a umožňuje hladký přechod na midstance - celková nosná plocha nohy je v kontaktu s povrchem.
Trusstic System®
Trusstic System® je lehká podpůrná jednotka integrovaná do mezipodešve pod klenbu chodidla. Spojuje přední a zadní část boty. Stejně tak podporuje středníčást nohy během fáze stání i během přípravy na odraz.
Důsledkem zatížení chodidla, je kontrolovaná deformace mezipodešve,. Torzní stabilita boty zůstává neporušená, klenba chodidla je stabilizovaná a ploska chodidla se odlehčí. Tím je zmenšeno riziko zranění a zajištěno větší pohodlí i bezpečnost běžecké boty.
  • Značka

    ASICS

  • Velikost

    38

  • 15. 5. 2020, 9:08

  • Zobrazení

    36

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Sportovní kožené boty/sálovky ADIDAS
Sportovní boty/sálovky ADIDAS
Pohodlné chlapecké boty/tenisky
Chlapecké jarní boty
Černé kožené kvalitní sandály Bama
Sportovní boty/tenisky NIKE
Kvalitní kožené sandály
Sportovní boty/sálovky ASICS Noosa FF
Chlapecké modrobílé kraťasy, vel. 152-164
Chlapecké kraťasy/plavky, vel. 152-164

Kategorie