Zobrazit přihlášovací formulář

Školní aktovka EMIPO+penál+na cvičky- 1-2.třída

Administrace

Školní aktovka EMIPO+penál+na cvičky- 1-2.třída

300 Kč 550 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám velmi kvalitní používanou školní brašnu EMIPO s motivem aut. Je určena pro začínající školáky a je vyráběna v souladu s ČSN 796506. Nepromokavý velmi pevný materiál. Zdarma pouzdro a pytlík na tělocvik (nenafocen), vše ve stejném motivu. Pouzdro je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní aktovka EMIPO+penál+na cvičky- 1-2.třída

300 Kč
  • Popis zboží
Prodám velmi kvalitní používanou školní brašnu EMIPO s motivem aut. Je určena pro začínající školáky a je vyráběna v souladu s ČSN 796506. Nepromokavý velmi pevný materiál. Zdarma pouzdro a pytlík na tělocvik (nenafocen), vše ve stejném motivu. Pouzdro je funkční,ale dolámané a pytlík bez zjevných vad. Aktovka má ergonomická záda zajišťující cirkulaci vzduchu, odrazové prvky a pevné dno. Vydrží i hrubé zacházení.
Švy jsou pevné, zipy a přezka má lehce obouchanou barvu, nohy jsou prošoupnuté (na stabilitě a funkčnosti se to neodrazí). Odrazové prvky jsou utrhané. Přikládám lepící odrazový pás, který je užší. Měla jsem v úmyslu zbylé pásy odstříhat, nechat švy a mezi ně vlepit.V kapse na pití jsem našla dírku v látce a v síťovině. Nevšimnete si. Další závady jse nenašla. Barevnost je více do šeda. (fota dělají do modra)
Původní cena kol 1800,-
  • 8. 8. 2022, 22:54

  • Zobrazení

    250

  • Oblíbené

    0

Kategorie