Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské KOPAČKY NIKE JR TIEMPO LEGEND VII FG 23,5cm

Administrace

Dětské KOPAČKY NIKE JR TIEMPO LEGEND VII FG 23,5cm

599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Dětské kopačky Nike Tiempo Legend VII FG z kolekce Play Ice jsou zcela novou generací, která je určená všem hráčům, kteří se dokáží obětovat pro tým. Svršek se skládá ze tři vrstev materiálu FitMesh, který je tvořen z nylonu, měkkých polštářků známých z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 4. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské KOPAČKY NIKE JR TIEMPO LEGEND VII FG 23,5cm

599 Kč
  • Popis zboží
Dětské kopačky Nike Tiempo Legend VII FG z kolekce Play Ice jsou zcela novou generací, která je určená všem hráčům, kteří se dokáží obětovat pro tým. Svršek se skládá ze tři vrstev materiálu FitMesh, který je tvořen z nylonu, měkkých polštářků známých z kopaček Hypervenom 3, a v neposlední řadě pro Tiempo tak charakteristickou kůží. Vlákna Flywire spojená s tkaničkami zajišťují dynamickou fixaci. Povrch je dále opatřen drážkami, které spolehlivě redukují nepřesnost.

Jazyk kopačky je vyrobený z materiálu Flyknit, díky kterému obepne chodidlo a dodá ti maximální pocit jistoty. V kopačce se dále nachází systém NikeGrip, jenž zajistí tvou nohu uvnitř boty.

Podešev HyperStability je v přední části osazena kruhovými špunty pro časté změny směru, v zadní části se nachází špunty speciální nastaveny pro zpevnění při tvrdých dopadech.

Kopačky typu FG (lisovky) - jsou ideální volbou pro krátce zastřižené trávníky, které mohou být mokré, ale ne příliš blátivé.

Bez krabice!
  • Značka

    NIKE

  • Velikost

    36.5

  • Rozměry

    EUR 36,5 23,5 cm, UK 4

  • 11. 9. 2020, 19:49

  • Zobrazení

    48

  • Oblíbené

    0

Kategorie