Zobrazit přihlášovací formulář

@@@Plynový hořák s regulací na kartuše, TT-605 @@@

Administrace

@@@Plynový hořák s regulací na kartuše, TT-605 @@@

185 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Zapalovač, rozmrazovač a odstraňovač starých nátěrů Velmi jednoduché a bezpečné multifunkční použití a využití. Plynulé nastavení velikosti plamene s regulátorem. Velká teplota při použití. Regulace plamene s maximální délkou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@Plynový hořák s regulací na kartuše, TT-605 @@@

185 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Zapalovač, rozmrazovač a odstraňovač starých nátěrů

Velmi jednoduché a bezpečné multifunkční použití a využití. Plynulé nastavení velikosti plamene s regulátorem. Velká teplota při použití. Regulace plamene s maximální délkou 20 cm. Vhodné pro použití k zapalování krbů, kamen, grilů, flambování, rozmrazování zámků a vodovodního potrubí, svařování a pájení, odstraňování starých nátěrů atd. Vhodný pomocník pro domácnost, zahradu, laboratoře, klenoty, zpracování kovů a plastů. Vhodné pro nasazení na plynovou kartuš Rsonic. Kvalitní kovové tělo. Délka hořáku 20 cm. Barva stříbrná, oranžový regulátor. Baleno v ochranném blistru.

Upozornění : uchovávejte mimo dosah dětí, při používání regulujte sílu žáru postupně, aby nedošlo k poškození, neohrožujte sebe ani nikoho jiného při používání žádnou část těla, používejte pouze kvalitní plynové kartuše.

!!! MOŽNOST DOKOUPENÍ PLYNOVÉ KARTUŠE RSONIC V NAŠÍ NABÍDCE !!!
  • 9. 4. 2020, 21:30

  • Zobrazení

    33

  • Oblíbené

    0

Kategorie