Zobrazit přihlášovací formulář

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Philips AVENT

Administrace

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Philips AVENT

100 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 119 Kč
používaný, bez vady, funkční, včetně teloměru/vlhkoměru. Pouze uvnitř trochu usazený vodní kámen, ale funkčnosti nevadí. Zvlhčovač vzduchu ultrazvukový Philips SCH580/20, 35W, nádrž 2l, spotřeba vody 0.25l/h, vhodný pro místnosti do 30m2, velice tichý.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 8. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Philips AVENT

100 Kč
  • Popis zboží
používaný, bez vady, funkční, včetně teloměru/vlhkoměru. Pouze uvnitř trochu usazený vodní kámen, ale funkčnosti nevadí.

Zvlhčovač vzduchu ultrazvukový Philips SCH580/20, 35W, nádrž 2l, spotřeba vody 0.25l/h, vhodný pro místnosti do 30m2, velice tichý.

Pomáhá zlepšit kvalitu vzduchu v dětském pokoji tím, že tiše přidává vlhkost a stabilizuje její úroveň. Chrání před hlenovitými záněty, suchou pokožkou, popraskanými rty a bolavým hrdlem. Součástí je pokojový teploměr, nastavitelný výkon zamlžení a automatický vypínač.
Philips AVENT pomáhá zlepšovat kvalitu vzduchu v dětském pokoji tím, že dodává vzduchu vlhkost a vytváří příjemnou hladinu vlhkosti. Správná hladina vlhkosti pomáhá chránit dítě před podrážděním sliznic, suchou a svrbící pokožkou, popraskanými rty a vysycháním a bolestmi v krku. Není-li funkce sliznic optimální, nemůže dítěti zajistit úplnou ochranu před všemi druhy mikrobů. Tím se zvyšuje riziko nachlazení a nakažení se chřipkou a snižuje se odolnost dítěte vůči plísním a bakteriím. Při používání zvlhčovače dodržujte bezpečnostní pokyny, které naleznete v kapitole Důležité. Ochráníte tak své dítě před případnými riziky.
  • Značka

    AVENT

  • Rozměry

    Hladina hluku < 35 dB Rozsah měření teploty -10-40 °C Rozsah relativní vlhkosti 20 % – 80 % RH Technologie odpařování Ultrazvuk Výstup páry 250 ml/h Objem nádržky na vodu 2 L

  • 15. 1. 2020, 9:39

  • Zobrazení

    36

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

dětská taška/kabelka
maska Kleopatra
Držák na tablet do auta
DVD pohádky
Dívčí riflové legíny/jegíny/tregíny
dívčí tregíny/riflové legíny
dámské boty na klínu
dámské tenisky na klínu
chlapecké tenisky
kožené chlapecké tenisky

Kategorie