Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní fondue set KELA ARMATA (11 dílů)

Administrace

Luxusní fondue set KELA ARMATA (11 dílů)

399 Kč 999 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Kvalitně zpracovaná souprava fondue obsahuje: 6ks nerezových vidliček s dřevěnou hnědou rukojetí a barevným rozlišením nerezový hrnec v lesklém provedení s dřevěnými uchy ochranný límec na zavěšení vidliček hořák stojan na hrnec dřevěný podnos pod stojan…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní fondue set KELA ARMATA (11 dílů)

399 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Kvalitně zpracovaná souprava fondue obsahuje: 6ks nerezových vidliček s dřevěnou hnědou rukojetí a barevným rozlišením nerezový hrnec v lesklém provedení s dřevěnými uchy ochranný límec na zavěšení vidliček hořák stojan na hrnec dřevěný podnos pod stojan Návod na fondue sadu 1. Naplňte fondue hrnec maximálně do 2/3 olejem. 2. Poté rozehřejte olej v jiné nádobě na plotně až do max. 180 °C. Zda je olej dostatečně rozpálený poznáte podle toho, když do něj ponoříte násadu dřevěné vařečky a od té budou stoupat bublinky. 3. Tuk se nesmí přepálit. Poznáte to podle stoupajícího kouře. 4. Vždy používejte nový, čerstvý olej nebo tuk. 5. Při ponořování přísad do rozpáleného oleje musí být přísady suché, jinak olej stříká a může dojít ke zranění. 7. Nikdy nejezte přímo z fondové vidličky, která je rozžhavená, protože si můžete spálit rty či jazyk. 8. K roztopení fondue použijte ochrannou hořlavou pastu v porcích, které vložte do hořáku. 9. Při plnění hořáku odendejte hořákový poklop. 10. Porci hořlavé pasty vložte do hořáku. 11. Hořák poté uzavřete poklopem a vložte pod hrnec. 12. Hořlavou pastu podpalte sirkou. 13. Otáčením držadla hořáku můžete regulovat výšku a sílu plamenů. 14. Pozor! Při delším používání fondue je držadlo horké, proto používejte kuchyňskou rukavici. 15. K uhašení plamene položte na hořák poklop. 16. Prosíme, skladujte hořlavou pastu mimo dosah dětí.
  • 16. 4. 2024, 17:35

  • Zobrazení

    1 273

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Sportovní fotbalové štulpny ADIDAS CLIMACOOL v.46
Sportovní lyžařské podkolenky McKINLEY Remy
Značkový zimní dětský fusak nejen do autosedačky
Heboučká deka Mikronesse - barva žlutá / vanilková

Kategorie