Zobrazit přihlášovací formulář

ZVÝHODNĚNÁ ŠKOLNÍ SADA DISNEY FROZEN 7 KS

Administrace

ZVÝHODNĚNÁ ŠKOLNÍ SADA DISNEY FROZEN 7 KS

1 359 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 89 Kč
Zvýhodněná školní sada s motivem Disney Frozen obsahuje 7 kusů - školní batoh, školní 1-patrový penál s klopou bez výbavy, láhev na pití, peněženku - kapsičku na krk, sáček na přezůvky, spisovou složku a samolepky- jmenovky na sešit. ŠKOLNÍ BATOH DISNEY…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 7. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZVÝHODNĚNÁ ŠKOLNÍ SADA DISNEY FROZEN 7 KS

1 359 Kč
  • Popis zboží
Zvýhodněná školní sada s motivem Disney Frozen obsahuje 7 kusů - školní batoh, školní 1-patrový penál s klopou bez výbavy, láhev na pití, peněženku - kapsičku na krk, sáček na přezůvky, spisovou složku a samolepky- jmenovky na sešit.
ŠKOLNÍ BATOH DISNEY FROZEN PL15KL12
- Kvalitní, školní batoh s motivem Disney Frozen, silná nepromokavá látka splňuje standardy bezpečnosti a kvality. Dvě prostorné přihrádky na zip, velká přední kapsa na zip, zpevněné dno batohu, nastavitelné ramenní popruhy, které jsou polstrované pro větší komfort nošení. Batoh využívá zadní podpůrný systém - nejvíce bodů na zadní straně - jsou speciálně tvarované a naplněné pěnou pro větší pohodlí. Batoh je přizpůsoben na formáty A4, má madlo pro nošení batohu, posltrovaná záda prodyšným materiálem, dekorativní stahováky, boční kapsy na pití a reflexní pásku na přední části batohu. Barevné provedení - sytě růžová s dekorativními aplikacemi, brokátová úprava.
Rozměry: 38,5 x 28,5 x 18 cm, nízká hmotnost cca 670 g
ŠKOLNÍ 1-PATROVÝ PENÁL S KLOPOU BEZ VÝBAVY DISNEY FROZEN PJKL21
- Jednopatrový penál neplněný - bez výbavy- s oblíbeným motivem Disney Frozen, dvě klapky uzavřené zipem, přehledný, s rozvrhem hodin a násobilkou, rozměry složeného penálu: 20 x 16 x 3 cm. Penál je vyroben z vysoce kvalitních materiálů.
SPORTOVNÍ LÁHEV NA PITÍ 330ML DISNEY FROZEN BKL24
- sportovní láhev na pití s pítkem v designu Disney Frozen, materiál: pevný plast, objem 330 ml, rozměry: výška 18cm, průměr láhve 6 cm. Vhodná k dodržování pitného režimu u dětí na cestu do školky, školy, na výlety, pikniky apod.
SÁČEK NA PŘEZŮVKY, TĚLOCVIK DISNEY FROZEN WOKL11
- sáček na přezůvky, cvičky či tělocvik s motivem Disney Frozen, materiál: 100% polyester, možnost nošení i na zádech či přes rameno, rozměry: 42 x 33 cm, potisk z
  • Rozměry

    Barva: Sada 19

  • 13. 7. 2019, 14:16

  • Zobrazení

    36

  • Oblíbené

    0

Kategorie