Zobrazit přihlášovací formulář

Sisley sada vzorků na čištění pleti

Administrace

Sisley sada vzorků na čištění pleti

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
Buff and Wash Facial Gel with botanical extracts 5ml Pleťový gel s botanickými výtažky zbavuje pokožku nečistot a odumřelých povrchových buněk. Bohatá v přírodních rostlinných extraktech a éterických olejích, její gélová struktura obsahuje bambusové…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sisley sada vzorků na čištění pleti

149 Kč
  • Popis zboží
Buff and Wash Facial Gel with botanical extracts 5ml
Pleťový gel s botanickými výtažky zbavuje pokožku nečistot a odumřelých povrchových buněk. Bohatá v přírodních rostlinných extraktech a éterických olejích, její gélová struktura obsahuje bambusové mikročástice, které jemně odlupují a vyhlazují pokožku. Kombinované působení extraktů Lemon, Scutellaria a White Mulberry pomáhá podporovat jasnou a zářivou pleť. Perfektně očištěná a exfoliovaná pokožka je revitalizovaná, hebká a zářící.
Cena 100ml balení na netu od cca 2.500,-

Lyslait Cleansing Milk with white lily 2x5ml
Čisticí pleťové mléko pro citlivou suchou pleť dokonale zbavuje pleť nečistot a rozpouští i nejodolnější make-up. Zachovává přirozenou rovnováhu i té nejsušší a nejchoulostivější pleti. Díky své bohaté a dokonale hydratující textuře poskytuje pleti okamžitý pocit komfortu a pohody a zanechává vám ji sametově hebkou, hladkou a luxusně vyživenou.
Je bohaté mimo jiných vzácných rostlinných výtažků i na extrakty z bílé lilie a lípy, které zaručují již po první aplikaci její obnovení, zklidnění, zjemnění, pružnost a krásně projasněnou, zdravou barvu. Velmi jemná krémová konzistence mléka je vhodná i na odstraňování make-upu z očí a rtů. Nezanechává mastnou stopu a neucpává póry.
Cena 250ml na netu od cca 2.000,-Kč
  • 28. 1. 2020, 16:56

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie