Zobrazit přihlášovací formulář

ZIMNÍ LEDNÍ BRUSLE BAUER SUPREME ONE.4

Administrace

ZIMNÍ LEDNÍ BRUSLE BAUER SUPREME ONE.4

990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 90 Kč
Prakticky nové, vzaté dvakrát, parádní, lehoučké a kvalitní lední brusle, vel. 40,5. Hokejové brusle Bauer Supreme one 4 - vnější část Vnější část brusle Bruer Supreme one 4 mají relativně kvalitní ochranu kotníku. Vnější odolný prémium nylon chrání…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZIMNÍ LEDNÍ BRUSLE BAUER SUPREME ONE.4

990 Kč
  • Popis zboží
Prakticky nové, vzaté dvakrát, parádní, lehoučké a kvalitní lední brusle, vel. 40,5.

Hokejové brusle Bauer Supreme one 4 - vnější část

Vnější část brusle Bruer Supreme one 4 mají relativně kvalitní ochranu kotníku. Vnější odolný prémium nylon chrání nohu proti poškození a prodření. Designově je Brusle Bauer Supreme One 4 navržena tak, aby připomínala vyšší a dražší řady bruslí. Špička brusle je vyrobena z velmi tvrdého plastu, který lze jen těžko poškodit. Pro vyšší odolnost oček, jsou v jednotlivá oka osazena ocelovými kroužky, které brání protržení brusle a jsou šetrnější ke tkaničkám.

Brusle bauer supreme one 4 špiceBrusle bauer Supreme one 4 zezadu
Brusle Bauer Supreme One 4 - vnitřní část

Vnitřní část brusle zajišťuje komfortní vnitřní výstelka z mikrovlákna- Microfiber, která odvádí přebytečné teplo a pot. V oblasti kotníků je výstelka měkčí a dobře tvarovaná, takže si brusli snadno "vyšlápnete" na svoji nohu. Chodidlo je usazeno na stélce z tvarované pěny EVA, která je pohodlná a přesně kopíruje tvar nohy. V přední části oblasti nártu je veden plstěný jazyk, který přispívá k pohodlnému a tepelnému komfortu.

Brusle Bauer Supreme one 4 jazykBrusle bauer supreme 140 vnitřek

Brusle Bauer Supreme one 4 - nože a holdery

Na bruslích Bauer jsou namontovány holdery TUUK Lightspeed Pro s nerezavějícími noži TUUK Stainess Steel. Nože a holdery jsou spolu napevno spojeny a jsou samostatně nedemontovatelné.
  • Značka

    BAUER

  • Velikost

    40

  • 27. 2. 2019, 18:37

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie