Zobrazit přihlášovací formulář

Sada na stolování termoobal miska lžička silikon

Administrace

Sada na stolování termoobal miska lžička silikon

49 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Praktická souprava pro dětské stolovaní. Nerozbitné talíře jsou vyrobeny z kvalitního melaminu, dětský příbor z prvotřídní nerezavějící oceli, hrníček a dlouhá lžička z odolného plastu. Vhodné pro děti od 6 měsíců, dětský příbor z nerezavějící oceli pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sada na stolování termoobal miska lžička silikon

49 Kč
  • Popis zboží
Praktická souprava pro dětské stolovaní. Nerozbitné talíře jsou vyrobeny z kvalitního melaminu, dětský příbor z prvotřídní nerezavějící oceli, hrníček a dlouhá lžička z odolného plastu. Vhodné pro děti od 6 měsíců, dětský příbor z nerezavějící oceli pro děti od 18 měsíců. Lze mýt v myčce. 3 roky záruka. Souprava obsahuje: Talíř, Misku na polévku Dětský příbor + dlouhá lžička a Hrníček s násoskou.Zelená a růžová sada.Cena 490 Kč.
Modrá cestovní miska se lžičkou BAMBINI v termoobalu,Cena 199 Kč.-PRODANÁ!
Růžová termobrašna BAMBINI je vynikající pro skladování a přenášení dětských nápojů a pokrmů v malých kojeneckých lahvích, vodotěsných hrníčcích a dózách na dětské pokrmy. Opatřeno vysoce účinnou termoizolační vložkou, uložené nápoje a pokrmy vydrží teplé nebo studené výrazně déle.Cena 159 Kč.
Dětská lžička BAMBINI je vynikající pro děti, které se učí samostatně jíst. jsou vyrobeny z prvotřídního plastu a silikonu, vhodné do myčky.-PRODANÉ!
Lžičky silikon Nestle modrá a zelená prvotřídní kvalitní plast.Cena za obě 49 Kč.
  • 22. 4. 2021, 21:55

  • Zobrazení

    245

  • Oblíbené

    0

Kategorie