Zobrazit přihlášovací formulář

3x Dětský batoh GABOL LOOP aj.

Administrace

3x Dětský batoh GABOL LOOP aj.

150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Tři krásné batůžky pro malé děti, vhodné cca od 2-6 let dle velikosti. 1. Limetkový dětský batoh GABOL Nádherný batůžek s plastickými 3D obrázky. Univerzální limetkově zelená a tyrkysová barva. Jedna velká kapsa a menší kapsa vepředu. Obě zapínání na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x Dětský batoh GABOL LOOP aj.

150 Kč
  • Popis zboží
Tři krásné batůžky pro malé děti, vhodné cca od 2-6 let dle velikosti.

1. Limetkový dětský batoh GABOL
Nádherný batůžek s plastickými 3D obrázky. Univerzální limetkově zelená a tyrkysová barva. Jedna velká kapsa a menší kapsa vepředu. Obě zapínání na zip. Zpevněná záda. Široké polstrované pohodlné ramenní popruhy, posuvné. Obrázek cirkusu, francouzské nápisy. Kupovaný nový, téměř nepoužívaný, měli jsme jich více, vynikající stav, téměř jako nový. Vhodný pro kluka i holčičku.
Výška 25cm, šířka 21cm, hloubka hlavní kapsy 9.5cm, celkem hl.12cm.
299 Kč

2. Modrý sportovní batůžek LOOP
Krásný praktický batůžek sportovního vzhledu pro nejmenší s mnoha kapsami. Barva světle a tmavomodrá s šedou. Má několik kapes. Hlavní velkou hlubší a vepředu užší. Vepředu je menší kapsička se stahovací šňůrkou. Na ní a nad ní jsou další dvě malé kapsičky. Další kapička je z boku a na druhé je otevřená síťovinová kapsa. Zapínání kapse je na zip. Měkká polstrovaná záda. Posuvné látkové popruhy. Kupovaný nový, nošený krátce, vynikající stav, není ani nepraný. Vhodný spíše pro kluka, ale může mít i holčička.
Výška 30cm, šířka 24cm, hloubka hlavní kapsy 8cm, celkem hl.19 cm s nataženými kapsami.
350 Kč

PRODÁNO 3. Hnědý plyšový batůžek s koníkem
Pěkný plyšový dětský batůžek. Je plyšový světle hnědý s velkým plyšákem - koníkem na přední kapse. Batůžek byl původně na rukojeti jako jezdící kufřík (proto jsou tam připěvňovací cvoky). Zůstal jen batůžek. Možno používat jako plyšákový batůžek, děti ho měly rády. Má jednu - hlavní kapsu na zip. Dno je pevné a širší. Uvnitř je bílá látka. Nošený, ve velmi pěkném stavu, 1x před prodejem přemáchnutý v ruce. Vhodný pro kluka i holčičku.
Výška 25cm, šířka 25cm, hloubka 10cm.
150 Kč
  • Značka

    GABOL

  • Velikost

    104

  • 29. 5. 2023, 21:03

  • Zobrazení

    978

  • Oblíbené

    0

Kategorie