Zobrazit přihlášovací formulář

Footlogix Anti-Fungal Toe Tincture (7T protiplísno

Administrace

Footlogix Anti-Fungal Toe Tincture (7T protiplísno

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 21 uživatelů
Doprava: od 65 Kč
AKCE Footlogix Anti-Fungal Toe Tincture (7T) - protiplísňový sprej na nehty, 50 ml CZ – přípravek určený k preventivní péči o prsty na nohou náchylné k plísňovým infekcím. Bez zápachu. Obsahuje účinné antimikrobiální látky, které pečují o nevzhledné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 1. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Footlogix Anti-Fungal Toe Tincture (7T protiplísno

399 Kč
  • Popis zboží
AKCE Footlogix Anti-Fungal Toe Tincture (7T) - protiplísňový sprej na nehty, 50 ml
CZ – přípravek určený k preventivní péči o prsty na nohou náchylné k plísňovým infekcím. Bez zápachu. Obsahuje účinné antimikrobiální látky, které pečují o nevzhledné nehty náchylné k plísňovým infekcím. Tento produkt lze také aplikovat na loupající se pokožku mezi prsty. Sprej obsahuje avokádový olej a panthenol pro obnovení zdravého lesku nehtů. Vhodný pro všechny typy pleti, včetně diabetiků. Jednoduchý a hygienický aplikátor. Dermatologicky testováno. Netestováno na zvířatech.

Pokyny k použití: Před každým použitím dobře protřepte. Krátkým střikem aplikujte na prsty ze vzdálenosti jednoho palce. V případě potřeby aplikujte i mezi prsty. Nechte vstřebat. Obuv můžete nasadit po zaschnutí. Ostatní informace: Věnujte zvláštní pozornost prostoru mezi prsty, pod prsty a okolo nehtů. Noste kvalitní, prodyšnou a dobře padnoucí obuv. Alespoň jednou denně měňte obuv a ponožky. Tento přípravek není určen pro aplikaci na hlavu a na nehty na rukou. Pro dosažení co nejlepších výsledků aplikujte 2x denně (ráno a večer).
MOŽNO VYZVEDNOUT OSOBNĚ VE studiu2- Boskovice v sauně
  • 27. 4. 2022, 20:47

  • Zobrazení

    638

  • Oblíbené

    1

Kategorie