Zobrazit přihlášovací formulář

Pokladní systém. Tablet Lenovo 7"+ termo tiská

Administrace

Pokladní systém. Tablet Lenovo 7"+ termo tiská

4 500 Kč 8 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
Z důvodu zrušení kamenné prodejny prodávám již nevyužívaný kvalitní tablet spolu s termo tiskárnou a několika ruličkami termo papíru. Využívané to bylo od března 2017 /kdy přišlo EET přesně do konce června 2018. Vše bylo od firmy STORYOUS, která…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pokladní systém. Tablet Lenovo 7"+ termo tiská

4 500 Kč
  • Popis zboží
Z důvodu zrušení kamenné prodejny prodávám již nevyužívaný kvalitní tablet spolu s termo tiskárnou a několika ruličkami termo papíru.

Využívané to bylo od března 2017 /kdy přišlo EET přesně do konce června 2018.

Vše bylo od firmy STORYOUS, která byla celkem spolehlivá. Momentálně jsem tedy od nich odpojená, pokud bude budoucí majitel chtít dál využívat systém STORYOUS nebude žádný problém. Samozřejmě se jde napojit na jakýkoli pokladní systém, která země ĆR poskytuje.

Za komplet jsem platila 8500.- prodávám o 3000.- méně aniž by to bylo jakkoli poškozené! Tablet bez škrábance či jediné odřeninky, je opravdu jak nový!

K tabletu je samozřejmě dřevěný stojánek, který je opravdu kvalitní a lehký.

info:

Pokladní systém Storyous splňuje všechny požadavky, které podnik má. Má jednoduché ovládání, chytré funkce, je spolehlivý a plně připravený na EET. Nabízí jednoduché a moderní řešení fungující online pomocí dotykového tabletu. Široká řada funkcí zjednodušuje a zefektivňuje vaše podnikání, díky vzdálenému přístupu budete mít provoz neustále pod kontrolou. Pokladní systém Storyous nabízí výběr ze tří balíčků a tří tarifů tak, aby si každý vybral řešení vyhovující právě svému podnikání.
  • 9. 9. 2019, 13:03

  • Zobrazení

    24

  • Oblíbené

    0

Kategorie