Zobrazit přihlášovací formulář

Hopsadlo skákadlo L.O.L. surprise

Administrace

Hopsadlo skákadlo L.O.L. surprise

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 95 Kč
Míč na skákání Kangaroo od italského výrobce Mondo je originální hračka pro všechny děti od 3 let. Léty ověřená klasická verze skákacího míče; míč má dvě gumová držadla, za která se dítě při hře drží. Skákadlo má průměr 50 cm a je vyrobeno z kvalitního…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hopsadlo skákadlo L.O.L. surprise

199 Kč
  • Popis zboží
Míč na skákání Kangaroo od italského výrobce Mondo je originální hračka pro všechny děti od 3 let. Léty ověřená klasická verze skákacího míče; míč má dvě gumová držadla, za která se dítě při hře drží. Skákadlo má průměr 50 cm a je vyrobeno z kvalitního a odolného PVC materiálu, který vydrží i hrubší zacházení. Maximální zatížení je 70 kg. Se skákacím míčem si děti užijí spoustu zábavy a radost z pohybu.

Skákací míče pro děti, nebo hopsadla, jsou velmi zábavnou a tradiční hračkou pro děti již dlouhá léta. Dítě si na míč sedne, chytí se gumových držadel a odráží se, čímž na míči vsedě skáče. Skákat se dá uvnitř i venku. Kromě velké zábavy jde i o zdravý aerobní pohyb, který je pro správný vývoj dítěte důležitý. Jde o bezpečnou hračku, která aktivně podporuje pohybové aktivity dětí. Italská společnost Mondo se zabývá výrobou kvalitních dětských produktů i z PVC, dodržuje přísné bezpečnostní normy stanovené Evropskou unií a je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů či filmů nejen pro produkty v kategorii dětské skákací míče.
  • Značka

    MONDO

  • Rozměry

    Barva: lol surprise

  • 21. 3. 2020, 15:42

  • Zobrazení

    135

  • Oblíbené

    0

Kategorie