Zobrazit přihlášovací formulář

LowCarb.one-PROTEINOVÝ KONCENTRÁT BOBULE 360g-Něme

Administrace

LowCarb.one-PROTEINOVÝ KONCENTRÁT BOBULE 360g-Něme

418 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
!!! N O V I N K A !!! NA OBJEDNÁNÍ!! Dovoz Německo! Layenberger LowCarb.one - PROTEINOVÝ KONCENTRÁT BOBULE 360g - Krémový proteinový koncentrát s příchutí bobule mix je vhodný pro dietu bohatou na sacharidy a proteiny. Koktejl s příchutí bobule mix…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 2. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LowCarb.one-PROTEINOVÝ KONCENTRÁT BOBULE 360g-Něme

418 Kč
  • Popis zboží
!!! N O V I N K A !!! NA OBJEDNÁNÍ!! Dovoz Německo!
Layenberger LowCarb.one - PROTEINOVÝ KONCENTRÁT BOBULE 360g - Krémový proteinový koncentrát s příchutí bobule mix je vhodný pro dietu bohatou na sacharidy a proteiny. Koktejl s příchutí bobule mix obsahuje vitamíny, vápník a je bezlepkový!

Návod na přípravu: Na porci 30g prášku (= asi 3 polévkové lžíce) s 250ml studené vody nebo 300ml studeného nízkotučného mléka (1,5% tuku) rozmixujte (cca 20sec.). Může být také smíchán se sójovým mlékem nebo jinými tekutinami. Připravený produkt se považuje za redukovaný v uhlohydrátech pouze při použití s vodou.

Dovoz Německo.

Obsah: 360g

Možnost osobního odběru je: Praha 4 - Chodov

Povinné údaje o výrobku včetně složení a případných alergenů jsou uvedeny na obalu výrobku.

SLOŽENÍ: Mléčné bílkoviny (44,0%), syrovátkový proteinový koncentrát (30,0%), izolát sójového proteinu (15,3%), jogurtový prášek, aroma, xanthanové zahušťovadla, ovocná směs (kousky malin a jahod) (1,2%), okysličovadlo L (+) - vinné kyseliny, L-karnitin, potravinářské barvivo bezinky ovocný prášek (maltodextrin, bezinky koncentrát, sacharóza, invertní cukr, kyselina citrónová), barvivo z červené řepy (betanin), fosforečnan vápenatý, sladidla (acesulfam K, sukralóza), sůl, kyselina L-askorbová, D-alfa-tokoferol-acetát, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, tiamin mononitrát, vitamin B2 (riboflavin), kyselina listová, D-biotin. Obsahuje mléko a mléčné deriváty. Obsahuje sójové boby a sójové deriváty. Může obsahovat stopy vajec a vaječných derivátů.

Nutriční hodnoty: Průměrná nutriční informace na 100g, Energie 380 kcal/ 1 589kJ, tuk 3,3g tuku, včetně nasycených tuků 1,8g, sacharidy 5g sacharidů, včetně cukru 3g, vlákniny 2,2g, bílkoviny 81g, Ekvivalent soli 1,1g, biotin 50ug, vápník 955mg,
  • 24. 7. 2020, 11:34

  • Zobrazení

    54

  • Oblíbené

    0

Kategorie