Zobrazit přihlášovací formulář

Tříkolka pro děti Lví hlídka Be Move Smoby

Administrace

Tříkolka pro děti Lví hlídka Be Move Smoby

995 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
Tříkolka Smoby s pevným kovovým rámem je vhodná pro nejmenší děti od 15 měsíců. Konstrukce tříkolky je pevná a kovová, což zaručuje vysokou bezpečnost a v neposlední řadě i dlouhou trvanlivost, která vám poslouží během mnoha let. Tříkolka má nosnost 30 kg…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tříkolka pro děti Lví hlídka Be Move Smoby

995 Kč
  • Popis zboží
Tříkolka Smoby s pevným kovovým rámem je vhodná pro nejmenší děti od 15 měsíců. Konstrukce tříkolky je pevná a kovová, což zaručuje vysokou bezpečnost a v neposlední řadě i dlouhou trvanlivost, která vám poslouží během mnoha let. Tříkolka má nosnost 30 kg. Pohádkový motiv Lion Guard (Lví hlídka) dodává dětské tříkolce jedinečný šarm. Veselé barvy a pohádkový motiv výborně podněcují dětskou fantazii. Jízda na tříkolce je velmi pohodlná a tichá. Kolečka na tříkolce jsou vyrobeny z měkčeného plastu, hravě si poradí is menšími nerovnostmi na cestě a mají tichý chod.

Tříkolka pro děti má bezpečnostní pás, který poskytuje extra ochranu při jízdě nejmenších dětí. Díky praktické teleskopické vodící tyče může rodič tlačit tříkolku v případě, že je dítě unavené a nechce se mu šlapat. Vodicí ručka se dá jednoduše bez použití nářadí odmontovat v případě, že je děťátko již větší a chce jezdit samostatně. Tříkolka je s volnoběhem na předním kole. Během jízdy se dají řídítka tříkolky vytočit maximálně v 30° úhlu. Praktickým doplňkem tříkolky je vyklápěcí zadní korba, ve které si děti mohou převážet hračky nebo jiný náklad.

Díky ergonomickému tvarovanému sedadlu se dětem sedí pohodlně a neunaví se ani při delší jízdě. Výška sedáku od země je 31 cm. Věková vhodnost dětské tříkolky Smoby je od 15 měsíců do 3 let. Materiály použité na hračkách Smoby jsou pevné a odolné, zároveň velmi jemné a hladké k dětským ručkám. Plast na hračkách je sametově jemný. Pedály tříkolky jsou protiskluzové. Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější hračky s originálním designem.

Vlastnosti

pevná kovová konstrukce
ergonomicky tvarovaný sedák
tříbodový bezpečnostní pás
odpojitelná vodicí tyč
  • Značka

    SMOBY

  • Rozměry

    Barva: lví král

  • 15. 1. 2020, 8:03

  • Zobrazení

    12

  • Oblíbené

    0

Kategorie