Zobrazit přihlášovací formulář

Lněný bílý kostýmek Camaieu s krátkým sakem

Administrace

Lněný bílý kostýmek Camaieu s krátkým sakem

200 Kč 1 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
PC něco mezi 1200,-Kč až 1400,-Kč. Nadčasová klasika, minimálně využívaný, je v perfektním stavu, bez jakékoli vady či známek používání. Měla jsem ho jen asi 2x krátce na sobě. Je krásně vypracovaný, příjemný v horku, ideální i pro nadčasové kombinace…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 4. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lněný bílý kostýmek Camaieu s krátkým sakem

200 Kč
  • Popis zboží
PC něco mezi 1200,-Kč až 1400,-Kč.
Nadčasová klasika, minimálně využívaný, je v perfektním stavu, bez jakékoli vady či známek používání. Měla jsem ho jen asi 2x krátce na sobě.

Je krásně vypracovaný, příjemný v horku, ideální i pro nadčasové kombinace s jinými kousky v šatníku.
Sako je kratší, spíš jen do pasu a zapíná se jen na jeden knoflík, má klasickou bílou podšívku a 3/4 rukáv s ohrnutím zdobeným knoflíčkem. Kapsy jsou jen zdobný detail (nejsou funkční).
Sukně má celkem univerzálně slušivý střih do A, je podšitá bavlnou, zapíná se na boku na téměř neviditelný zip. Délka pod kolena při výšce 170 cm. Jsou na ní i poutka na pásek (podle lístku by snad měl být součástí sukně ale koupila jsem ho v kamenné prodejně Camaieu bez něj).

Kostýmek je velikostně značený jako 40, ale v reálu je k mému žalu o něco menší, což je i důvod prodeje (nosívám 38/40 a připadám si v něm v létě trochu těsněji), jinak bych ho nedala...
Doporučuji spíš pro 38 (nebo i 36/38).
  • 2. 8. 2019, 15:15

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie