Zobrazit přihlášovací formulář

HARTAN Topline S + bohaté příslušenství

Administrace

HARTAN Topline S + bohaté příslušenství

2 999 Kč 3 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
HARTAN Topline S + bohaté příslušenství. Součástí kočárku je hluboká korbička, sportovní sedačka s madlem (není na fotografii) a nánožníkem, přebalovací taška na rukojeť, vyměnitelná náprava s pevnými koly do terénu ... vše originál Hartan. Dále jsou ke…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 8. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

HARTAN Topline S + bohaté příslušenství

2 999 Kč
  • Popis zboží
HARTAN Topline S + bohaté příslušenství. Součástí kočárku je hluboká korbička, sportovní sedačka s madlem (není na fotografii) a nánožníkem, přebalovací taška na rukojeť, vyměnitelná náprava s pevnými koly do terénu ... vše originál Hartan. Dále jsou ke kočárku pláštěnky, moskytiéra a rukávník Emitex (nejsou na fotografii). Kočárek je výborně odpružený a má přehazovací rukojeť s ruční brzdou - velice praktické na přibržďování z kopce. Sportovní kočárek je velice prostorný a lze polohovat do úplného lehu, dále jsou polohovací i nožičky.
Kočárek je už více používaný, ale jako druhý kočárek nebo pro nenáročnou maminku ještě dobře poslouží. Kočárek je v kombinaci bílé umělé kůže a černé látky. Teď před prodejem je vyčištěný, potahy vyprané. Spodní trubka u kočárku je spravovaná, ale na funkčnost nemá vliv. Vše je nafoceno a zohledněno v ceně.
Osobní odběr Praha východ. Prodávám kamarádce.
  • 1. 12. 2019, 13:36

  • Zobrazení

    68

  • Oblíbené

    0

Kategorie