Zobrazit přihlášovací formulář

Mob. telefon SAMSUNG NOTE 8 s Android 7.1 (Nougat)

Administrace

Mob. telefon SAMSUNG NOTE 8 s Android 7.1 (Nougat)

6 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
... elegantní, málo používaný "pracant", který Vám na cestách nahradí i malý notebook. Používán cca 3 měsíce coby náhradní. Barvy černá, má duální slot, kde lze dát dvě SIM karty nebo SIM a datovou kartu až 64 Gb. Interní paměť 64 Gb, baterie 3300 mAh s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mob. telefon SAMSUNG NOTE 8 s Android 7.1 (Nougat)

6 999 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... elegantní, málo používaný "pracant", který Vám na cestách nahradí i malý notebook. Používán cca 3 měsíce coby náhradní. Barvy černá, má duální slot, kde lze dát dvě SIM karty nebo SIM a datovou kartu až 64 Gb. Interní paměť 64 Gb, baterie 3300 mAh s bezdrátovým nabíjením, přední 8mpx a zadní foťák 12mpx, dělá skvělé fotky. Zabezpečení čtečkou rohovky i prstu, psaní po displeji / touchpad, přehrává "koukatelně" filmy. Samozřejmě GPS, bluetooth, celosvětový rozsah frekvencí. Přidám originál dokovací stanici, která propojí telefon s monitorem a klávesnicí s myší. Dále pak originál nabíječku s kabelem a konektorem USB-C / mikro USB a originál sluchátka. Koupen v cz předprodeji září 2017, doklad již nemám, ale záruka na IMEI je platná. Preferuji osobní odběr / osobní předání Ostrava, avšak možno zaslat i poštou/kurýrem. Ihned k odběru.
  • 11. 8. 2019, 9:46

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Voňavý záchod: WC závěs barvící vodu, 3 ks x 45 g
Růžový batoh Peppa Pig, 2-4y

Kategorie