Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 112 návštěvníků)

Děvče, nebo chlapec?

0.0
Děvče, nebo chlapec?

Postup

Ve Staré Číně byla již před staletími vyvinuta metoda plánovaného rodičovství proto, aby bylo možno volit mezi chlapcem a děvčetem. Tenkrát se narození děvčete považovalo za hanbu a tento názor přežívá dodnes. Ale pomocí systému, který byl objeven roku 1971 ruskými vědci v jednom z tibetských klášterů, bylo možné předem stanovit pohlaví dítěte. Hliněná deska, na které byly výpočty vyryty, je stará 5000-7000 let. Metoda plánovaného rodičovství je postavena na principu Ji-Jang a je pomocí tabulky velice lehce použitelná. V levém svislém sloupci je stáří matky v okamžiku oplodnění, v horním vodorovném řádku jsou uvedené měsíce oplodnění.
Příklad: Ženě je30 let a chce mít děvče. Pojede-li po řádku vedle číslice 30 vpravo, najde pod jednotlivými měsíci písmeno D (DÍVKA) nebo CH (CHLAPEC). Příhodné pro oplodnění jsou v tomto případě měsíce duben až září, kde je uvedeno písmeno D.
Spolehlivost metody si můžete sami ověřit i zpětně. Tvrdí se, že je vyšší, než 90%, podle mého průzkumu, je spolehlivost opravdu 90-95%.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

a1b2c3 23. 11. 2009, 14:50
Tééééda :-o :-o :-o :-o :-o :-o.Né,že bych na tohle nějak zvláště věřila +o(,ale mám dvě děti (Z) (X),a na obě mi to sedí ;-).Jen kdyby šlo otěhotnět tak jednoduše,že ? 8o| :-D
Iv76 23. 11. 2009, 14:52
@a1b2c3 Petruš, je to pravda, že i při plánovaní to nejde vždy tak jednoduše, ale jinak ta tabulka opravdu sedí. Přeji všem mnoho úspěchů v plánování (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (child5) (child6) Iv (hello)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie