Zobrazit přihlášovací formulář

Háčkování

Přidat návod
(návod si oblíbilo 9 návštěvníků)

Kytička

0.0
Kytička

Postup

Trochu jiná kytička, jak ji dělám já. Snad to napíši srozumitelně. U háčkujeme 6 ŘO a spojíme do kroužku, do něho háčkujeme 3 krátké sloupky a 6 ŘO, takto opakujeme, dokud nemáme 6 velkých ok (ze 6 ŘO)

Takto to vypadá, 6 okvětních (budoucích) lístků.

Po té změníme barvičku, bud navážeme, nebo ukončíme a začneme novou barvičkou. Začínám na prvním krátkém sloupku vedle lístku, uháčkuji 3 krátké sloupky a do oka vzniklého ze 6ŘO dělám 1 PDS, 4 DS, 1PDS a znova 3 kráítké sloupky do předchozích KS a tak dodělám okvětní lístky. Opět přijde změna barvičky ( stejná jako u středu) a vše obháčkujeme KS. Ale pozor, až doobháčkujete lístek, tak tam, kde jsou 3 KS, tak udělám 1 KS do 1. KS a pak píchnu do středu kytičky a udělám jakoby KS, snad je to trochu vidět na fotce, vychází to jako KS na prostřední 2. KS v předchozí řadě a dodělám poslední KS z těch tří a zase obháčkuji květ a to samé u všech lístků. Kdyby to nebylo srozumitelné, zkusím nafotit s jinýma barvičkama na kytičce.

Takto je to na modrou taštičku. Střed i u červené kdytky je prázdný, jen, jak jsem dělala na taštičku a pod kytkou mám na šňůrce korálky,tak jsem udělala na šňůrku uzlík a zašila pod kytku do středu, proto je na fotce jakoby plný střed.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

mirca71 13. 7. 2012, 14:02
kytka super (Y) (clamp) ale neměla by být v háčkování? všimla jsem si jen náhodou a to je škoda :-$
zabicka66 16. 7. 2012, 14:13
@mirca71 A jo,já to tam nedala...tak už to tam je, děkuji (Y)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie