Zobrazit přihlášovací formulář

Háčkování

Přidat návod
(návod si oblíbilo 8 návštěvníků)

Kalhotky na miminko - háčkované

0.0
Kalhotky na miminko - háčkované

Postup

Háčkované kalhotky např. na focení pro miminko. Podobný návod na mimi dlouhé kalhoty tu je, ale chtěla jsem udělat širší to ukončení - na plenku. Snad budou miminku sedět. Kdybyste to některá zkusila a napsala zda opravdu miminkům sedí bude to super!!!
Začla jsem na cca 100 řetízkových očí z příze LIMONE (100% bavlněná příze). Když jsem měla počet řetízkových očí píchla jsem do prvního řetízkového oka a tím se mi utvořil uzavřený kruh. A jedu dlouhé sloupky přičemž začínám první dvě řetízkové oka která nahradí 1 DS. A pak stále jedu dokola.. Je možno maličko ubírat uči aby nebyly kalhotky tak široké. Záleží na vás. Když jsem měla požadovanou výšku kalhotek tak jsem ukončila práci. A nahodila si cca 14 očí uprostřed mezi nožkama a háčkuji dlouhé sloupky. Udělám pásek cca 8 cm dlouhý (háčkujete vlastně tam a zpět pozor abyste nezapomínali na první očko jinak se vám to bude zužovat) když máte pásek dostatečně dlouhý tak porubu přiháčkujete k zadnímu dílu. A je hotovo.. Teď už záleží na vás jestli chcete nohavičky a jak dlouhé. Já jsem udělala jen jednu řadu polosloupků - bylo to přání, a jelikož jsou pro chlapečka neudělala jsem ani pikotky ani obloučky - ale je to možné. Nebo udělat nohavičku delší. V pase jsem ohnula 1 řadu Dlouhých sloupků a tam protáhla gumičku.
Samozřejmě bude hezčí když budou barevné.. proužkované či jiný vzor. Toto jsou kalhotky na focení k žabičce - viz. fotka

tady celý kompletík

tady jen čepička

tady je vidět dovnitř do kalhotek

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

jeremy 4. 11. 2012, 23:29
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y)
hasickaJanina 23. 8. 2012, 22:04
supeeeeeeeeeeer...právě řeším stejný problém...mám objednané a už jsem 2x párala... tohle vypadá velmi dobře Díky (Y) (Y) (Y) (Y)
Macík74 23. 8. 2012, 23:26
@hasickaJanina no to mě těší.... dík (L)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie