Zobrazit přihlášovací formulář

Ruční práce

Přidat návod
(návod si oblíbilo 5 návštěvníků)

Vánoční svícen

0.0
Vánoční svícen

Postup

Vánoční svícen si můžete udělat lehce sami nebo s dětma.... Mám odzkoušeno obojí a děti to moc bavilo....

Na tento svícen jsem použila
- glitrová lepidla - dají se koupit v různých barvách a tubách. Velice rychle schnou a dá se s nimi dobře pracovat. Koupíte v papírnictví. Bud v sadě nebo jednotlivě.
- glitry - taktéž se dají koupit v papírnictví nebo ve výtvarných potřebách. Dokonce je prodávají i větnamci mezi laky na nehty :-)). Musím upozornit, že glitry moc dětem do rukou nedávám, protože pak jsou všude a špatně se odstraňují. Co nevezme vysavač, to dočistí váleček na chlupy.
- látkové vločky - koupeno v galanterii
- čajová svíčka

Najděte si doma vhodnou skleničku, kterou již nepotřebujete. Já tuto koupila v domácích potřebách za 18kč!!! Na skleničku jsem namalovala různé vzory a přilepila látkovou vločku. Vločku bud přilepte glitrovým lepidlem, které máte po ruce nebo např. kanagonem či lepidlem značky UHU. Sklenku jsem nechala cca 3 hodiny schnout. Poté jsem vršek skleničky potřela glitrovým lepidlem a namočila do misky s glitry. Po uschnutí jsem vložila svíčku a je hotovo :-)
Můžou být různé obměny. Můžete nalepit např. knoflíky, korálky, vše co doma najdete. Kreslit můžete i barvama na sklo. Použít ubrouskovou metodu atd... Fantasii se meze nekladou... Pokud vyzkoušíte, budu ráda, když se pochlubíte :-) Krásné přicházející vánoční svátky... :-)

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Nezba 25. 11. 2012, 12:46
pěkné (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie