Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbilo 5 návštěvníků)

Karnevalový kostým

0.0
Karnevalový kostým

Postup

Karnevaly se blíží a děti budou potřebovat karnevalový kostým. Pokud máte rády, stejně jaké já, hodně muziky za minimum času i práce, nechejte se inspirovat ,-)!

Základem je černé triko bez potisku, které doma určitě vždy najdete. Předesílám, že výšivky pavučin jdou velmi rychle a jednoduše zvládnout i v ruce :-)! Pokud máte vyšívací stroj, můžete si více pohrát třeba i s pavouky jako já.

Výšivka pavouka v pavučině je udělaná tak, že jednou barvou se nejprve vyšije pavučina, potom teprve druhou barvou pavouk. Můžete tedy barvy rozdělit, některou přeskočit a tím máte z jedné výšivky hned tři. My jsme si s pozicováním pohráli. Na černé triko jsme vyšívali světle a tmavě šedou a pár detailů také fialovou.

Jako podklad pod výšivku je použit černý stříhací Novofix, jako spodní nit jsme použili černou, aby na černém triku nikde neprosvítala bílá.

Dlouhé triko či rovnou šaty pro čarodějnici máte hotové. Stačí jen přepásat nějakým páskem nebo provazem, doplnit košťátkem a parukou, případně třeba i kloboukem a černou plyšovou kočkou. To už je jen na vás! A vaše dítko může vesele vyrazit na nejbližší karneval :-)!

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

jankajanka 1. 3. 2014, 19:12
super, něco takového jsem hledala, díky za inspiraci! (Y)
Zrušený účet 25. 1. 2013, 18:58
(Y) (Y) (Y)
skipac 24. 1. 2013, 16:27
pěkný a jednoduchý (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (witch)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie