(návod
si oblíbilo 18 návštěvníků)
Čerstvé bylinky zamrazené v olivovom oleji

Postup
..pripravené na použitie v zime..
Líbil se vám návod? Podělte se o něj s přáteli
Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k návodu

Viko
(upraveno)
20. 9. 2013, 15:00
Ja si je nakládám a tedy nemrazim,vydrží také.Ale zamrazit jsem ještě nezkoušela,napadá mě jestli to vůbec zmrzne v tom oleji,máte zkušenost prosím?
nahlásit
Aedd Gynvael
(upraveno)
4. 9. 2013, 22:45
A není mnohem lepší ty bylinky do oleje naložit..?
nahlásit

Doess
(upraveno)
3. 9. 2013, 15:37
Já si takhle dělala bylinkové máslo. A bylo skvělé.

nahlásit

arcobaleno
(upraveno)
3. 9. 2013, 13:35
stokrát lepší je zmrazit bylinky samostatně ... mražený olivový olej
Navíc tyto bylinky se přidávají do jídla k tepelné úpravě a olivový olej se dává naopak nakonec za studena .... tedy pokud chceme aby zůstala kvalita a chuť ...



nahlásit

evicela
(upraveno)
3. 9. 2013, 8:24
to bude pěkná paplačka, úplně to nezmrzne, nejlepší je mrazit do vody a pak přidávat rovnou do jídel

nahlásit
jazina
(upraveno)
2. 9. 2013, 21:46
A je správné olivový olej mrazit?????





nahlásit

rečkov
(upraveno)
2. 9. 2013, 20:28
A určitě to zmrzne,tak aby se to dalo vyklopit????????? Já jsem zkoušela zamrazit rakytníkový sirup(rakytník+cukr) a ono mi to vůbec nezmrzlo tak abych to mohla vyklopit, bylo to pořád takové lepivé.
nahlásit
ukuk
(upraveno)
5. 9. 2013, 6:08
@rečkov
Evo,stačí zmrazit rakytníkovou šťávu samotnou a nelepí to

nahlásit