Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 18 návštěvníků)

Čerstvé bylinky zamrazené v olivovom oleji

0.0
Čerstvé bylinky zamrazené v olivovom oleji

Postup

..pripravené na použitie v zime..

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Viko 20. 9. 2013, 15:00
Ja si je nakládám a tedy nemrazim,vydrží také.Ale zamrazit jsem ještě nezkoušela,napadá mě jestli to vůbec zmrzne v tom oleji,máte zkušenost prosím?
Aedd Gynvael 4. 9. 2013, 22:45
A není mnohem lepší ty bylinky do oleje naložit..?
Doess 3. 9. 2013, 15:37
Já si takhle dělala bylinkové máslo. A bylo skvělé. (Y)
arcobaleno 3. 9. 2013, 13:35
stokrát lepší je zmrazit bylinky samostatně ... mražený olivový olej (N) (N) Navíc tyto bylinky se přidávají do jídla k tepelné úpravě a olivový olej se dává naopak nakonec za studena .... tedy pokud chceme aby zůstala kvalita a chuť ... (F)
evicela 3. 9. 2013, 8:24
to bude pěkná paplačka, úplně to nezmrzne, nejlepší je mrazit do vody a pak přidávat rovnou do jídel +o(
jazina 2. 9. 2013, 21:46
A je správné olivový olej mrazit????? *-) *-) *-) *-) *-)
rečkov 2. 9. 2013, 20:28
A určitě to zmrzne,tak aby se to dalo vyklopit????????? Já jsem zkoušela zamrazit rakytníkový sirup(rakytník+cukr) a ono mi to vůbec nezmrzlo tak abych to mohla vyklopit, bylo to pořád takové lepivé.
ukuk 5. 9. 2013, 6:08
@rečkov Evo,stačí zmrazit rakytníkovou šťávu samotnou a nelepí to (F)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie