Zobrazit přihlášovací formulář

Ruční práce

Přidat návod
(návod si oblíbili 4 návštěvníci)

Recyklace čehokoli pro vlajkomaniaky

0.0
Recyklace čehokoli pro vlajkomaniaky

Postup

K tomuto návodu potřebujete nejméně jednu vlajkomaniačku či vlajkomaniaka... a jedny standartní kraťasy..kalhoty..triko..povlečení.. no zkrátka jakýkoli cíp látky který ještě není touhle nádherou poctěn...jen tak naokraj tento motiv a vůbec toto zdobení není můj šálek kávy....ale co bych pro moji neteřinku neudělala že ,o)
více u samotných fotek

a ještě taková poznámka na okraj... devizou tohoto návodu je..že až bude dítko ( dle šikovnosti se to liší ale tipuju odhadem třeba od 10 let) mermomocí chtít něco IN s vlajkou tak mu vylosujete ze skříně triko, podáte lepenku,houbičku a barvu, bramboru...otevřete mimibazar návody a půjdete si uvařit kávu a jen z povzdálí pozorovat jak se dílo daří... ,o)

do oblečení vložíme papír aby barva neprosákla...

kraťasy jsem olepila malířskou páskou - na jednom dílu jsem nalepila svisle pruhy a nezakrytou část jsem molitanovou houbičkou natupovala nabílo - tento krok bohužel nafocený nemám... neb až posléze mě napadlo postup fotit.. že třeba by se mohl ještě někomu z vás hodit ,o) necháme lehce zavadnout a svislé pásky sundáme a olepíme druhou nohavici tak aby byla bílá část zakrytá. tady už vidíte modře natupováno..

no a protože bych to nebyla já... tak jsem to měla trošičku dobrodružné.... barvila jsem to večer před oslavou obdarované...v mezičase kdy jsem mému tatíkovi dělala dort k 70. a protože jsem potřebovala aby to fofrem schlo a ono to samozřejmě vůbec neschlo.. tak jsem to šoupla na slabejch 50 na horkovzduch do trouby...

zde už usušeno, bílé pruhy olepeny a mezi byla nanesena červená barva

pečemééé

a šup .. vrátíme se do školních.. či dokonce do školkových lavic ... vezmeme brambor, říznem v půli a vyřízneme hvězdu.. výhodou je že když se nám napoprvé nepovede říznout podle představ tak nás to finančně nezrujnuje... i když... kdo ví kolik bude stát takovej brambor za 5 let.... :o(
já už jsem měla tu bramboru takovou nějakou unavenou ..gumovou... tak jsem si ty cípy zafixovala špendlíkama aby mi to při tisku nebimbalo ze strany na stranu a nebyla každá hvězda jiná. na houbičku jsem dala bílou barvu a tím to razidlo potřela a šup šup už jsem bušila jak na poště ,o) jestli se někomu zdá, že hvězdy nejsou tak výrazné, tak se vám to vůbec nezdá.. nechtěla jsem aby tolik "řvaly"

a to už je její přezdívka ,o)
napsáno nafukovacíma barvami, to posypáno třpytkami. ještě jsem tam udělala různýma barvičkami ťupky a do nich vmáčkla pajetku. ta barva pěkně proběhla dírečkou a když to zaschlo tak to drží jako blázen

a to už je ten výsledek... takže kdo máte doma zmiňovaného vlajkomaniaka..recyklujte mu nějaké neoblíbené oblečení ... vsadím se s Vámi že to náležitě ocení... neteř byla přesvědčená, že jsem ty kalhoty už tak koupila a nebylo ji jasné jak v tom krámě s oblečením znají s její přezdívku :oD

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Goligaba 6. 10. 2013, 21:00
(Y) (clamp) (clamp)
Babulka1 16. 9. 2013, 11:15
Opravdu jsem si taky pěkně početla. Recyklovat bych taky mohla zkusït, děkuji Vám (Y) (Y)
janina74 19. 3. 2014, 13:58
@Babulka1 není zač :-)
Chana 16. 9. 2013, 10:18
Po pirátech další super návod. Dokážete to napsat tak, že to čtu s nadšením i když vím, že to určitě vyrábět nebudu (Y)
janina74 16. 9. 2013, 10:23
@Chana :-D :-D tak to mě těší ještě víc :-)
linaevelina 16. 9. 2013, 9:55
(clamp) (clamp) (clamp)dělat je nebudu, ale hezky jsem si početla. Pěkné kraťasy i návod!
shotik 16. 9. 2013, 9:55
Moc děkuji za nápad, právě máme období vlajek, určitě využijeme. Jaké barvy jste použila? Myslíte, že to půjde s akrylovými? Až to dcera uvidí, bude chtít barvit hned dnes odpoledne (Y)
janina74 16. 9. 2013, 10:07
@shotik tak to jsem moc ráda :-) já jsem měla barvy přímo na textil ale myslím, že když to budete zkoušet na nějakém tričku co má jen tak na doma tak si myslím, že se to maximálně časem opere...když to vezmu podle skvrn kterých se potřebuju zbavit po nějakým natírání... drží to jak čert ,-)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie