Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 12 návštěvníků)

Jací jste - podle dnů narození

0.0
Jací jste  -  podle dnů narození

Postup

Co o vás vypovídá, kolikátého jste se narodili? My to víme!

Charakteristika, která vás bude bavit: Podle dne narození v měsíci!

Den narození o vás řekne víc, než si myslíte. Zjistíte, že vaše známá není jednička mezi sobci, ale introvert s hlubokými city. A jak je to s vámi? Máme pro vás kalendář s charakteristikou čísel!
08. 10. 2013 Irena Krausová
Primární číslo Den narození, takzvané číslo dne, nazýváme primárním číslem, vyjadřuje povahové rysy a předpoklady. Ke dni je přiřazeno klíčové slovo, které shrnuje typické znaky daného čísla. Sledujte klíčové slovo, u dvouciferných čísel také vlastnosti čísel jednociferných, které datum zahrnuje. Nula v datu narození posiluje vlastnosti čísla. Narozeni například 10. tak mají umocněné vlastnosti čísla 1.

Nemáte v životě smůlu, protože jste narozeni 13., ani vás nemusí mrzet, že se vaše dítě narodilo v takový den a ne jiný. I přesto na vás den narození v měsíci prozradí hodně. Zamyslete se nad charakteristikou dnů v měsíci, využijte potenciál, a co nejde… no, dá se prorazit zeď hlavou?

Jací jsou tedy lidé, kteří mají v datu dne narození...

1. NEZÁVISLOST: Málo mluví, nedůvěřují. Nemají co skrývat, jde jim o to, abyste jim do ničeho moc nemluvili. Mají hluboké city, chrání druhé, milují jen jednou.

2. DRUŽNOST: Myslí na druhé, laskaví, diplomatičtí. Zvažují názory druhých tak, až zapomínají na sebe, ale pak jsou smutní, protože potřebují stejnou míru pozornosti.

3. KAMARÁDSTVÍ: Rychlé, originální myšlení, životní nadšení. Schopni dělat víc věcí najednou, upřímní, totéž očekávají od druhých. Bez přátel nemohou žít. Někdy jsou roztěkaní.

Zkuste i s kamarádkami, jestli charakteristika jednotlivých dnů funguje, thinkstockFoto: thinkstockZkuste i s kamarádkami, jestli charakteristika jednotlivých dnů funguje

4. VYROVNANOST: Spontánně jednají neradi, vždy podpoří rozvoj individuality. Umí vybudovat solidní základy, mají sklon k přepracovávání se, nenávidí lež, bývají výbušní.

5. VNÍMAVOST: Otevřeni všemu novému, organizuje-li se jim, co a jak mají dělat, vzbouří se. Vyjdou vám vstříc, pokud vás berou vážně. Jalové řeči na ně neplatí.

6. HARMONIE: Milují, neumějí žít bez lásky. Bezelstní až naivní, mají málo sebedůvěry. Laciné sliby „navždy“ neprohlédnou. V rodině nestrpí sváry, důsledně nastolují klid.

7. ZKUŠENOST: Až iracionální potřeba vyzkoušet vše na vlastní kůži, učí se tak žít. Vytvářejí si pevné názory, vyjadřují se přímočaře, rychle se rozhodují a jednají.
A vůbec, víte Jaké jste znamení v cikánském horoskopu? Zjistěte to!.

8. ROVNOVÁHA: Ohromný všestranný potenciál. Nutnost učit se držet v rovnováze sílu, energii, city, často i bohatství a moc po celý život.

9. UVÁŽLIVOST: Analytické myšlení, stále kladou otázky, hledají smysl, souvislosti. Musí mít čas a klid na sebe, neměli by se sami brát moc vážně, musí pěstovat smysl pro humor.

10.SÍLA: Citliví, uzavření, rezervovaní, ocení porozumění a praktickou pomoc. Jsou nezávislí, soběstační, spoléhají na sebe.

Vážíte si svého okolí, protože jste silní sami v sobě? Tak to jste se možná narodili desátého..., thinkstockFoto: thinkstockVážíte si svého okolí, protože jste silní sami v sobě? Tak to jste se možná narodili desátého...

11. CITLIVOST: Často nerozumí sami sobě, přecitlivělí i přísní. Ocení vztah, kde zklidní svoje frustrace a najdou odpovědi. V sebeobraně útočí i šokujícím způsobem.

12. VŠESTRANNOST: Dosáhnou všeho, o čem sní, jen musí mít bezproblémového partnera.

13. ZRANITELNOST: Talentovaní, nadaní, s organizačními schopnostmi, málokdy si důvěřují. Mají-li oporu, jsou nezdolní.

14. CÍLEVĚDOMOST: Zařizují si život po svém, potřebují stále nové podněty a úkoly, neprospívá jim dělat víc věcí najednou. Potřebují lásku bez stresů.

15. ODVAHA: Nezávislí, vzpurní, uvnitř citliví, milující. K tělu si pustí pouze ty, jimž začnou důvěřovat.

16. PŘÍMOČAROST: Dříči, ale vždy si najdou čas na rodinu. Mají pevné názory na to, co je dobré a co ne, je jim jedno, koho se tím dotknou.

17. ZDATNOST: Dobří pozorovatelé, ctižádostiví, samostatní. Citlivost odhalí pouze před oddaným partnerem, ten jim pomáhá zachovat si vnitřní rovnováhu.

18. ODPOVĚDNOST: Silná, zásadová osobnost, přitahuje problémové osoby. Těžko odříká pomoc, může se vyčerpat tak, že její vlastní život sklouzne do dramat.

19. ÚČASTENSTVÍ: Zvládnou vše, co přináší život, aby uspěli, musí dbát na konstruktivní jednání. Trochu neurotici, měli by na to pamatovat oni i jejich okolí.

20. INTUICE: Výborní partneři, těžko jim hrozí samota, ta by je ničila. Mají mimořádný „šestý smysl“, k vnitřnímu klidu potřebují uznání a podporu okolí.

21. POCHOPENÍ: Tolerantní, chápaví, příjemní. Tvůrčí osobnosti, dotáhnou vše do konce.

Číslo 21 symbolizuje hluboké mezilidské vztahy, lásku a toleranci, a to i k příbuzným. Číslo 21 symbolizuje hluboké mezilidské vztahy, lásku a toleranci, a to i k příbuzným

22. VYTRVALOST: Dosáhnou prakticky všeho, o čem sní, nesmí narazit na despotu, protože partner se stává jakoby součástí jich samotných.

23. SAMOSTATNOST: Zahloubaní, citliví, tvůrčí lidé, někdy problematičtí ve vztahu, když utíkají za volností, aby se zase vraceli.

24. PŘÍVĚTIVOST: Samá sudá čísla dávají povaze vyrovnanost ve všech směrech, s výraznou potřebou rodinného života.

25. NENÁROČNOST: Velmi laskaví lidé, jichž se nešetrnost druhých dotkne mnohem víc, než se zdá.

26. PRŮRAZNOST: Vůdčí osobnosti, bezproblémové, střežící si soukromí a rodinné zázemí.

27. SVĚDOMITOST: Poctiví lidé s jasnými, otevřenými názory, kterým nechybí empatie a ohleduplnost.

28. ROZPORNOST: Touha po úspěchu, po partnerství a samostatnosti. Musí konstruktivně ventilovat energii, pak se jim bude dařit. Jsou ale mírumilovní.

29. NEPŘEHLEDNOST: Vysoce citliví a zranitelní lidé, musí se učit mluvit o svých pocitech, aby si je ujasnili a nevyvolávali tak vážnější nedorozumění.

30. RÁZNOST: Bystří, upřímní lidé, nesnášejí průměrnost. Musí si dávat pozor, aby nesráželi druhé svou kritikou.

31. MOTIVACE: Samostatné originální myšlení, silná vůle. Budete-li jim lhát, zažijete výbuch, na který se nezapomíná.

Irena Krausová

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

katuv 30. 10. 2013, 21:39
Ještě nikdy jsem nečetla nic (horoskop, charakteristiku atd.) která by na mne tak seděla jako tahle jedna věta. I na mého partnera a malou dceru to sedí...a u té nejmenší (3 měsíce) vím, co mě čeká :-))
Brůs 10. 10. 2013, 20:50
to je zase kravina +o(
zuzankapihatka 10. 10. 2013, 19:47
sedí!!!
Niccolajka 9. 10. 2013, 10:54
Na mě to teda nesedí, spíš jsem opak (smich)
mlsounka 9. 10. 2013, 17:24
@Niccolajka ,-) tak se snažte, aby to sedělo ,-)
evicela 9. 10. 2013, 8:45
to je zase blbina |-)
mlsounka 9. 10. 2013, 17:14
@evicela mám ráda blbiny (L)
Kajda12 9. 10. 2013, 8:16
Znám dva chlapy narozené 3. ale jiný měsíc, jsou úplně jiní, jeden je naprostý idiot a asociální debil a druhý je skvělý a ochotný kamarád a má srdce na pravém místě. Opravdu je to hloupost, jsou tu jen a jen hezké vlastnosti ..... nikdo není jen dobrý!!! Ale hezky se to čte, kéž by to tak bylo!!! :-)
KattyV 9. 10. 2013, 8:18
@Kajda12 Tak třeba paní chtěla mluvit jen o těch dobrých vlastnostech, ty své špatné každý zná. ,-)
mlsounka 9. 10. 2013, 17:21
@KattyV přesně tak (L) Irena Krausová chce každému zábavnou formou zvednout sebevědomí ,-) a záměrně tam neuvádí záporné vlastnousti ,-)
wendyska 8. 10. 2013, 23:42
Na mě to teda vůbec nesedí :(
KattyV 8. 10. 2013, 22:59
(Y)
Makafa 8. 10. 2013, 22:55
Už si to asi všichni přečetli na dnešním "SEZNAM.CZ" - PRO ŽENY. :-D :-D :-D
bj5462 9. 10. 2013, 6:24
@Makafa přesně tak :-$ ,-)
bj5462 9. 10. 2013, 6:23
@Makafa vůbec to na mě nepasuje

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie