Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbili 4 návštěvníci)

Zakryti fleku na obleceni

0.0
Zakryti fleku na obleceni

Postup

Deti si oblecky hodne uspini a nektere fleky uz nejdou vyprat. Bylo mi lito veci vyhazovat a tak jsem vymyslela 2 vychytavky. Puvodne jsem si rikala, ze bych pres fleky nazehlila treba nejaky motiv, ale za prvne jsou casto fleky v mistech, kam se nazehlit nic neda, a za druhe ne vzdy se nejaky hezky a "tenky" nazehlovaci motiv najde.

1) Kdyz je flek na rukavu, tak ho lze ustrihnout a zalozit a mame jeste tricko s kratkym rukavem - to uspelo hodne u dcery, nebot nejak odmita tricka s dlouhym rukavem. Lze to i u satu:-)

2) foukaci barvy na textil - uzasny vymysl - + sablony:
U mensiho ditete (batolete) se takhle da pospravovat spoustu obleceni:-) A nevadi, ze jsou motivy i na zadecku a podobne.
Bud muzete nafoukat konkretni obrazek podle sablony v miste fleku anebo muzete prestrikat skoro cele (nebo kus) obleceni. Coz uz teda je narocne, ale treba pod krkem, kdy je to hodne usmudlane od mrkve a pod. (u batolat) lze taky nastrikat jakoby limecek nebo podobne.

V rozumne mire lze pouzit i u dospelaku:-)

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

sivem 27. 5. 2012, 21:29
Foukací fixy na textil jsou super, drží i po vyprání v pračce, mám vyzkoušeno (Y) (Y) (Y)
rezacovaji 27. 5. 2012, 10:44
Jo, jo, fleky. Po neúspěšné snaze prát vynišem jsem zakoupila jádrové mýdlo a to vypere skoro vše. Ale jinak jsme také foukali obrázky - nejen na fleky - a ustřihovali rukávky. Vyapadá to hezky.
hajduli 28. 5. 2012, 7:14
@rezacovaji Jadrove mydlo mam, ale musim to vyprat hned, kdyz se flek objevi. Jenze na to kolikrat neni cas anebo si fleku nevsimnu. Treba takovy banan vypada nevinne, ale teda vyprat nejde :-( Zustane po nem jakoby nenapadny flek, bezovy nebo tak, ale treba na bilych vecech je dost videt :-(

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie