Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 38 návštěvníků)

Tisk na polštáře

0.0
Tisk na polštáře

Postup

takže pro velký zájem jeden z dalších pokusů o potisk na textil. Obrázky, které jsem vložila do hobby fotografií jsou opravdu kupované, vyráběné průmyslově. Nicméně rady s acetonem a čikuli mi vůbec nefungovali, no aspoň jsem si trošku zašňupala a máme v dílně něco na ředění.
Takže našla jsem několik folií průhledných-transparentní samolepící fólie, ale lepící být rozhodně nemusí . Výhoda je, že když na ni tisknete inkoust se nenasaje okamžitě. To mi přišlo jako výhoda v tom že se přece jen něco otiskne na látku.
To, že je třeba tisknout zrcadlově zůstává, takže vytisknu klasicky na tuto folii. Opatrně přiložím na látku vytištěnou barvou ,je třeba dát pozor, barva je mokrá a hrozí ušpinění tam, kde to nepotřebujete, stejně tak dbejte na to, aby byla látka dobře zajištěna proti smýknutí. Teď je nutné dobře přitalčovat jemně rukou, pak klidně válečekem,prostě tak,aby se co nejvíce barvy obtisklo na látku.
Nezapomeňte, že čím savější materiál tím lépe bude výsledem vypadat! Zásadně na předepranou, ne novou látku. Výsledek vidíte na obrázku.
Přiznám, že jsem tlačila málo, takže kontury jsem dodělávala fixem for fabric. Pokud bych ale netiskla na bílý nový len s viscozou (já husa),tak by byl výsledek lepší.
Smazat návod

Tisk na fólii se dá pak využít třeba takhle

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

asta 4. 6. 2014, 14:23
Dobrý den, neudělala by jste polštářky na zakázku? Prosím o odpověď na jana.hankova@etikety.cz Děkuji Jana
Quins 4. 9. 2013, 14:50
Dobrý den, také prodáváte tyto polštářky ?? Jana
breyny 5. 1. 2012, 15:38
Vypadá to moc hezky. Já nemám inkoustovou tiskárnu :( Jen by mě zajímalo co se s tím stane, když se to vypere ,-)
katka21 21. 11. 2011, 12:58
Dobrý den Hani, já jsem zkoušela tisknout na transf. papír a samozřejmě ten nápis mám zrcadlově!!!! Takže na látce je to všechno špatně :-S Můžete mi poradit, jak na to ? To se musí na tiskárně nastavit něco a co ? nebo ? Díky moc za rady Katka (flower) (hello)
Zrušený účet 19. 10. 2011, 19:44
Holky zadejte si do vyhledávače zboží: transparentní samolepící folie do tiskárek...Cena za 10 ks A4 kolem 140,- Kč
supererinka (upraveno) 24. 10. 2011, 10:21
tiež by som vás rada poprosila,akú to samolepiacu foliu si mám kúpiť,predpokladám,že v PC obchode...teda čo si mám pýtať (X) (plavec) (L) (L) (L)
skalik 19. 10. 2011, 18:07
Haničko to vypadá vážne super (Y) (Y) (Y) a na těch krabičkách je to dokonalé,ale já stále přemýšlím jaké folie myslíte. Mám pocit,že tiskárna na folii nemůže nic natisknout a že to bude téct. (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie