Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 36 návštěvníků)

a zase ty AFTY...

0.0
a zase ty AFTY...

Postup

Tak už je to půl roku co jsme prodělali tu hnusnou nemoc - viz 1. návod.. Byl to takový vnitřní pásový opar, který se léčí pouze antibiotiky Herpesin, ovšem nikdo mi neřekl, že tělíčko si to v zakoduje a bude náchylné celý život na afty. od té doby mají dcery afty cca každých 14dní a to kdekoli v pusince. Vyzkoušela jsem všechno, četla všechny rady, triky, ale stále se opakovali, četla jsem že na to lidičky trpí dlouho i roky a nemohou se toho zbavit, přišlo mi to nesmyslné tak jsem pátrala, četla a zkončila na imuologii. A teď už tomu rozumím... Jakmile někdo hodně onemocní, má vysoké horečky, tělo se oslabí a pak se udělá aft, samozřejmě, že spouštěčů je více, ale co je podstatné je, že tělu něco chybí !
Co všechno pomůž na afty:
genciální vodička
vitamín B + C
homeopatika: mercerius corrosivus 9Ch - 5kuliček rozpustit a vypít dopoledne, opakovat odpoledne
čaj obsahující echinaceu - nebo v jiném podání
rozžvíkat 10 sedmikrásek nepolykat - obsahují látky které hubí bakterie v aftech
pastilky TANTUM VERDE po 3 hodinách

tak toto všechno jsme vyzkoušeli a stále se opakovali. Problém tkví v tom, že tělo nepřijímá vitamíny, protože se tenkrát oslabilo a už nenastartovalo tak jak má. Tedy zásadní a DŮLEŽITÉ je brát minimálně půl roku probiotika DOPHILUS, volně prodejné. Bříško se spraví a začne fungovat na 100% a bude všechny vitamíny přijímat tak jak má. Nečekejte že hned bude zázrak ,ale je to vyzkoušené, od odborníka vysvětlené a doporučené. Nekupujte si zbytečně aktivia nápoje, jogurty, tam sice probiotia jsou, ale v minimálné míře.
přeji hodně zdraví...

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

fflorina 29. 11. 2009, 18:11
Dobrý večer, na afty je bezkonkurenčně nejlepší borůvkový kompot! Chvíli poválet v pusince a pak klidně spolknout. Vyzkoušejte. Je to zaručený recept.
veronica 29. 11. 2009, 19:57
@fflorina ano, na malý aftík ano,ale když je to virové a jejich v puse více, tak je nutná důkladnější léčba :-$
zisava 13. 7. 2009, 22:08
ahoj,taky prispeju svoji troskou do mlejna :-D 300 dni v roce mam budto aft,nebo opar.........kdyz je sezona boruvek tak ani tuk ani jako mala jsem na ne tak netrpela (povinne jsme museli chodit do lesa na borukvy,takze jsem se jich strasne moc prejedla) tedka si planuju ze si zajdu do lesa a namrazim :-) jinak s tatum verde se da i najist,ale clovek pak nema zadnou chut, pak mam pripravek aften a ten teda detem nedoporucim,bo kdyz si namaznu afta,tak se za 5 minut najim ale pred tim 4 minuty krecovite sviram umyvadlo protoze to pali jak cert :-( aftum zmar zdi
adams82 7. 7. 2009, 21:35
Tabletku RIBOFLAVINU a máte pokoj hned, mám to i se švagrem vyzkoušené, máme za sebou roky trápení s afty a je to táááááák jednoduché (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
Ella0203 8. 7. 2009, 1:21
@adams82 ten je i na opary (Y)
vlocka1 6. 7. 2009, 23:55
Výborná věc na afty je Septocalm. Sice neřeší příčinu, ale efektivně minimalizuje bolest, kterou afty způsobuj a hojení je mnohem rychlejší. Mám to osobně vyzkoušené. (Y) Bohužel není k dostání pro laickou veřejnost, ale mohli byste si ji vyžádat u svého zubaře. Ale asi ne každý ji bude mít. Myslím, že v tomto případě fakt stojí za to třeba obvolat i pár ordinací. Zvláště pokud se jedná o děti. (mamca) (hello)
Petulka8 6. 7. 2009, 21:31
Dobrý večer, zkusím přidat svoji zkušenost. Moc se nám osvěčilCITRICIDAL - výtažek z grepových jader. Super na afty, moučnivku, zředěný ve vodě je úžasný na pálení žáhy, zažívací potíže.Já ocenila hlavně u malého na močnivku, vůbec jsme se jí nemohli zbavit, měli jsme kde ci i homeopatika a jediné tohle zabralo a už se neopakovala. Fakt doma dost využíváme. (Y) (Y)
hanulice 6. 7. 2009, 13:55
Dobrý den,Veroniko,taky na afty trpím a vím co to je za bolest.Jednou se mi jich v puse udělalo najednou šest a to jsem nevěděla,co dělat.Byli za pár dní pryč.Nedávno jsem měla jeden ale nemohla jsem se ho zbavit snad čtrnáct dní.No co mám povídat.A když si představím,že to mají malý děti,jsou to chudáčkové.Tak ať se jim to moc nedělá. (Y) (Y) (Y)
ukuk 6. 7. 2009, 9:19
dobrý den paní VERONIKO máte pravdu a tato pravda se dá vztáhnout na všechna onemocnění, kde se vemou antibiotika dří, než se musí ,....

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie