Zobrazit přihlášovací formulář

Aktivity s dětmi

Přidat návod
(návod si oblíbilo 12 návštěvníků)

Rozvrh hodin - snadno a rychle ;o)

0.0
Rozvrh hodin - snadno a rychle ;o)

Postup

Jak na to???

nejdříve se prosím kolem sebe rozhlédněte máte-li v dosahu dítko školou povinné... ideálně 1.stupeň - máte-li... máte vyhráno ;o) .. budete to mít nejjednodušší, protože uděláte radost na 100%... máte-li doma dítě na 2. stupni školní docházky už bych byla opatrnější, zde je třeba důkladně se zamyslet nad předvolbou rozvrhu...aby potomek newofrňoval a nebrblal, že přece není malej-lá ... znáte ;o) no úplně nejlepší volba je hodit jim to na facebook odkaz ať si to navrhnou a vytisknou sami ;o) V případě, že máte doma studenta střední školy bych to vůbec neřešila...ptž mají určitě úplně jiný starosti než nějake ROZVRH HODIN třeba kdy kde kdo co hraje, popřípadě na co nebo s čím, co jak kdy vzít na sebe nedejbože kde co koupit a tak...

tááákže v případě, že jste dočetli až sem tak předpokládám že byste sii ten rozvrh přeci jen rádi vytiskli ;o) takže věřte tomu že není nic jednoduššího než otevřít stránky

http://www.kaufland.cz/Home/03_Tipy_a_zabava/000_skola/index.jsp?showlayer=359222 ( v komentářích bude přímý odkaz)

a u obrázku"vytvořte školáčkům vlastní rozvrh" klikněte na "sestavit rozvrh" po chvilce vám vyběhne okno a po pravé straně vyberete z 10 motivů vhodné pozadí a pak již můžete vyplnit jméno a třídu, vyplnit aktuální rozvrh a dokonce nahrát fotku (třeba maminky... :o) aby potomek hned věděl že se to musí všechno a na všechno připravit protože ten dráb na tom obrázku to zase bude všechno kontrolovat a prudit ... ;o) )

Až budete mít vyplněno a zadáno stačí kliknout (pravý dolní roh) na hotovo a do PC se vám vyplněný soubor uloží v PDF. Pak už stačí jen dát do tisku, popřípadě před tiskem upravit velikost.

Tak to jest celý můj dnešní návod. Dlužno dodat, že nejsem zaměstncem uvedeného obchodu v kterém se tato aplikace nachází a nakupuji v něm minimálně - aby někteří zdejší informátoři v tomto neviděli nějakou nekalou podnikatelskou činnost či dokonce reklamu...našla jsem ho náhodou na netu a přišlo mi to docela potřebné takhle v začátku nového školního roku.

P.S. uložte si prosím odkaz než si zase někdo usmyslí, že tento návod je málo návodný a opět mi ho smaže... psát znovu to opravdu již nebudu a vyplňovat do světa jak se můj syn jmenuje a do které třídy chodí a kdy končí aby to byl skutečný návod ROZHODNĚ NEHODLÁM ...děkuji za pochopení ;o)
jo a prosím vás... s tím FACEBOOKEM to byla ironie... v této době..jen pro ty kdo mě neznáte...:o)

a jedna holčičárna

a jeden trochu wostrej

tyto motivy lze použít na pozadí... milé matky tiskněte úspěšně a tiskněte HLAVNĚ ty malé školáky... láskou...učit se je dřina a jen málo z nás si to díky té naší dřině současné bohužel pamatuje..

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

jeremy 29. 8. 2016, 1:23
(clamp) (clamp) (clamp)
hasickaJanina 24. 9. 2014, 11:42
Super, právě jsem je dodělala... rychlé jednoduché a myslím , že 100% potěší. Díky za návod (Y)
Dani5 22. 9. 2014, 10:39
(Y) (Y) (Y) Moc hezky napsáno :)
nacitalka 14. 9. 2014, 16:39
KROUŽKY Němčina, Angličtina, Háčkování, Matematika, Kytara i příjemná dětská skupinka. ZÁPIS PRÁVĚ TEĎ! (radost) http://www.skolapecka.cz (skolak)
pajka12 13. 9. 2014, 21:32
Než abych kupovala barvu do tiskárny (2x400 ,-), tak radši za 4kč koupím rozvrh nebo vyrobím sama. :-) A za dalšího půl roku mi barva vyschne (N) ale pokud používáte tiskárnu denodenně, proč ne
Carcullca 12. 9. 2014, 8:46
tak jsem dočetla až do konce..ale jen abych se pobavila nad homorně napsaným textem...pěkně napsáno (D) (D) (D) (D) (D) (D)
Lucie-Anna 11. 9. 2014, 12:29
Myslím, že dobrý - akorát u nás je většina rozvrhů, co visí na ledničce či na nástěnkách dětí, psána obráceně (dny v týdnu v řádcích a hodiny ve sloupečcích), takže je mi jasné, že mně osobně by toto hodně mátlo... Ale piráty prý musím vytisknout... ,-)
belohi 11. 9. 2014, 20:19
@Lucie-Anna Teď na to koukám, že je to obráceně, to by mě taky mátlo :-))
janina74 11. 9. 2014, 14:04
@Lucie-Anna ,-) no piráti.. to je jasný (Y) máte pravdu jsou obráceně...a taky jsem zvyklá na klasické uspořádání...mládě si ale nestěžovalo ... ale to bylo určitě těma pirátama ,-)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie