Zobrazit přihlášovací formulář

Ruční práce

Přidat návod

DIY Čokoládový balzám/lesk na rty

0.0
DIY Čokoládový balzám/lesk na rty

Postup

Potřebujeme:
Vazelínu
Čokoládu
Mandlové aroma
Olivový olej

Ingredience smícháme v hrnečku, dáme do mikrovlnky a promícháme. Naplníme do připravené nádobky a dáme do mrazáku na hodinu ztuhnout.

Také jsem natočila video

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Latimeriepodivna 2. 2. 2016, 17:42
návod mi připadá docela fajn až na tu čokoládu :-$, nemáte potom opatlanou pusu?
a74 29. 1. 2016, 9:36
Jako, nechci byt skarohlid, ale kdyz mam pusu od cokolady, tak si ji vetsinou utru... *-) Vlastne neznam zadnou zenu, ktera by pouzivala takto tmavy lesk na rty, to musi vypadat hrozne *-)
mia13star 30. 1. 2016, 9:19
@a74 ... prohledala jsem youtube a nestíhala se divit ,-) zahraniční videa snad ještě "ok" (používají vločky včelího vosku a rozehřívají ve vodní lázni), ovšem ta česká, já myslela že padnu. Ta holčina tam drtila zbytky svíček (vůbec jí nezajímá že jde z části o parafín, proč si z toho neudělat balzámek, že :-D ), pak tam fiknou vonný olejíček určený do aromalamp a super, ušetřili za balzám :-o ale ty čokoládový příchutě mě fakt drtěj - zrovna jsem skoukla nutelový (youtube.com/watch?v=C91wjI6tzNo)... a co nevidim, dá se dělat i sušenkový :-) ...v balzámu kousky sušenek ? proč ne ,-)
dolik76 30. 1. 2016, 22:34
@mia13star ,-) dcera měla přání vyrábět balzámy... nakoupila jsem vše přírodní včelí vosk, kokosový olej, bambucké máslo, propolis, čisté vůně a vyrábíme, krémy, balzámy, ale některé ty nápady to je síla ,-) zkoušely jsme i mýdlo přírodní ,-) zrovna dneska jsem četla dotaz, jak rozpustit mýdlo a odlít ,-) nebo návody sbírejte zbytky mýdel, rozpusťte a máte nová mýdla jako dárky :-D ,-)
mia13star 7. 2. 2016, 7:46
@dolik76 .... nakonec mě výroba vlastních balzámů na rty docela nadchla - ale je potřeba na youtube doooost hledat, aby se vybralo něco použitelného. Takže až mi dojde EOS, určitě vyzkouším. Nebudu dělat žádné kraviny a rozpouštět voskovky a gumové medvídky ,-) ... ale pěkně holkám v úlu seberu kousek vosku, přidám oliváč a pro zabarvení kousek rtěnky... a uvidíme (F) Kdo ví, jestli jste nečetla můj dotaz - to mýdlo se mi fakt nepodařilo rozpustit. A když už jo, tak děsně smrdělo (jak babičky oblečení), tak letělo. Takže odlívat stará mýdla fakt né (i když tohle bylo nepoužité). Darovat kousky používaných mýdel mi příjde opravdu nechutné. Takže budu kupovat glyc.hmotu až na ní někde narazím - a zkusím znovu (H) ... ale na výrobu balzámku se moc těšim (hello)
Michellinka 30. 1. 2016, 16:50
@mia13star To je fakt šílený, co všechno nevymyslí +o( (zip)
pesnio 28. 1. 2016, 21:25
Video najdete na YouTube - snad nekomu udělá radost domácí lesk http://youtu.be/oUIjEFmtrlc

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie