Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbili 3 návštěvníci)

PROTI VOSÁM

0.0
PROTI VOSÁM

Postup

Taky vás letos vyhánějí ze zahrady vosy¨? Tedy z posezení u kafíčka nebo jen tak. Něco se dá na stůl a už tam mršky jsou a obtěžujou. Letos jich je i u nás dost. Taky jsme zkoušeli zavěšenou lahvičku (PETku, nebo chytačku) s pivem, ale zdá se mi, že ta ty vosy letos jenom přiláká, protože je jich u nás opravdu neskutečně moc.
Dost podstatně je vyžene zapálená petrolejka na stole nebo pod stolem (ale pozor na děti nebo na dlouhé nohy). Sem tam nějaká vosa zabloudí, ale dost to pomáhá. Funguje jenom v bezprostřední blízkosti, tj. tak kolem toho stolu.
Máte-li doma starou petrolejku a vosy :-) určitě vyzkoušejte.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

TanjaFo 3. 9. 2009, 9:29
Víc než vosy mne štvou sousedé co mají náč plot porostený břečťanem a psím vínem.....a to je pak supr domov vos. A večer všech vrabců z okolí, že máme posr....kde co. Tak by to chtělo ještě radu na ty vrabce! (Y)
IVA 75 3. 9. 2009, 9:15
Já mám s vosy také problémy, ale na stůl dávám dětem jupíky a sloupnu obal, aby bylo vidět jestli tam neplave vosa, lupínky, oříšky a jiné dobroty sypu do šroubovacích lahví na zavařování. V kočárku si vozím ustřižené brčko z obou stran- brko od Granka- je širší. Kdyby vosa bodla do krku , tak ihned zavést trubičku, než to oteče a uzavře se .
Hyzule 3. 9. 2009, 12:23
@IVA 75 teda to s tou slámkou je fakt vychytané (Y)to by mě nenapadlo (L)díky za radu (Y) (Y)
tygrova 3. 9. 2009, 9:54
@IVA 75 tedy vy jste akční :-$

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie