Zobrazit přihlášovací formulář

Aktivity s dětmi

Přidat návod
(návod si oblíbilo 6 návštěvníků)

Co se starými slupovacími barvami

0.0
Co se starými slupovacími barvami

Postup

Měla jsem spoustu slupovacích barev, už byly staré a normálně kreslit se s nimi už nedalo. Tak jsem přemýšlela, jak je využít, jen tak vyhodit se mi je nechtělo. Vzala jsem starý CD, nalila na ně barvu a ani ne 2,5 dcera je špejlí rozpatlávala po CD, dělala "kolo kolo" nebo jen tak šmárala. Některé byly ještě v tekutém stavu, tak tam šlo výborně, ty v tuhém šly už jen roztírat, ale po zaschnutí jsou plastické a je to pěkné. Protože pod světlými barvami prosvítaly nápisy, tak na další várku jsem CD natřela akrylovou hobby barvou. Jedno CD jsme posypaly sněhem, který jsem ke slupovačkám taky měla. Nakonec natřít (špíš ťupkat - to dceru baví víc a líp to na hladkých povrchách drží) kalíšek čajové svíčky a přilepit tavnou pistolí. Dcera 2 svícínky ponese paním učitelkám do miniškolky, a bude říkat "sama sama" :)

Naše pracoviště, CD natřené hobby barvou.

Ještě je to mokré. Dávám na euro folii, aby se přebytečné barvy nepřilepily k podkladu. Vlevo nahoře je CD se sněhem. Určitě ještě zkusíme přidat do další várky korálky.

Taky už suché a připravené na ostřihnutí okrajů.

A hotovo.

Další využití je třeba plašič ptáků na zahradu, to budeme také dělat pro prababičku (tady jdou využít ty CD, kde prosvítají nápisy, na plašiči to nebude tak moc vidět).

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Pavla s 12. 12. 2009, 17:37
*-) *-) *-)
kopretin.a 12. 12. 2009, 14:36
nemyslím to nijak pejorativně...hodilo by se to jako svíčičky na hrob na dušičky..... (Y) (F)
skacelovav 12. 12. 2009, 12:40
jůů...to je dobrý...to možná zvládnu i já!!!! :-)
Adgam 12. 12. 2009, 12:37
(Y) (Y) (Y) Krásný nápad (Y) (Y)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie