Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 23 návštěvníků)

VÁNOČNÍ FOTO-JMENOVKY V RÁMEČCÍCH

0.0
VÁNOČNÍ FOTO-JMENOVKY V RÁMEČCÍCH

Postup

Díky tvořilkách na MMB u nás také letos budou dárečky s množstvím různých fotojmenovek, aby tříleťák mohl rozdávat dárky :-)

Vložila jsem obličeje do hotových rámečků na http://imikimi.com (díky za tip Jana H. Janca.H ID 20223 a za instalaci dík manželovi) a zkoušela jsem i jednodušší http://www.loonapix.com/cz/ a http://www.photofunia.com/ (díky Vendula P. vendy81 ID 29289). Podobně by mělo fungovat i toto http://www.ramecky.provsechny.net/index.php (Tereza F. terinaf ID 16037) nebo http://www.caption.it (Vlasta D. Atuna ID 112342) nebo http://www.faceinhole.com/ (MARTINA K. Martina24 ID 63423 ). Jen škoda někdy neodstranitelných anglických nápisů (Merry Christmas apod.) :-(

Takto orámečkované fotečky jsem uložila do Wordu (a patřičně zmenšila). Takže na A4 jsem měla 3-4 obrázky pod sebou + vedle každé fotky jsem nakopírovala černobílý obrázek - rámeček na vepsání přáníčka a jména (z návodu jmenovek od Miluše Šťastná nufffinek ID 65576 nebo by šel i dopisní papír pro Ježíška od Eva Horváthová SVĚTLUŠKA ID 80080).
Příště bych černobílý vpisovací rámeček umístila na A4 doleva a vedle něj doprava fotku v rámečku, aby to bylo klasické zprava doleva otvírací přáníčko. A taky pro snadnější přehýbání je dát vycentrovat řádky. Nechala jsem vytisknout na obyč bílý papír A4 a rozstříhala vodorovně tak, abych to mohla uprostřed přehnout (původně jsem chtěla slepovat ale pak jsem to nechala jako otvírací přáníčko). Nakonec jsem procvakla dírku na zavěšení na mašličku na dárek :-)

PS: Ještě dopisní papír pro českého Ježíška ke stažení http://www.ceskyjezisek.cz/ke-stazeni (Vendula M. 24vendy ID 93656).
A spoustu dalších vychytávek určitě ještě najdete na netu :-)

pro pejska

pro staršího syna, který bude dárky rozdávat podle fotek na jmenovkách

pro mladšího syna

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Katka M 23. 12. 2009, 11:41
Radko,
moc moc Vám díky za tip |:o) |:o), fakt mě to zachránilo (Y) (Y) (Y) (Y). Nějak na to moc nejsem a i když jsem si dala závazek, že do vánoc zvládnu alespoň základy scrapbooku, opět k tomu nedošlo :-( a tak díky Vám mám přesto krásné přáníčko pro všechny (banky) (andel)
(L) (L) (L)
hezké svátky (darecek)
Katka
monifo 22. 12. 2009, 18:16
(clamp) (clamp) (clamp) jdu na to !!! Díky a přeji hezké svátky (stromecek) Monika (hello) (hello)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie