Zobrazit přihlášovací formulář

Ruční práce

Přidat návod
(návod si oblíbili 4 návštěvníci)

krabičky

0.0
krabičky

Postup

Maminky,určo máte nádobky od dětských gran.čajů,nevyhazujte je,kupte nějakou krásnou tapetu,samolepící,a tvořte.Stejně tak pěkné krabice od bot,nebo veliké zavař. sklenice.Vše může posloužit jako dekorace a úschovna různých pokladů třeba v dětském pokoji.

Maminky nevyhazujte krabičky od dětských čajů,kupte hezkou samolepící tapetu a udělějte si dekoraci do dětského pokoje,schováte v ní různé maličkosti,figurky z kinder vajíček,žvejky,duplo kostky a jiné.Vypadá to moc pěkně.

Maminky,změříme si krabičky od čajíčků nebo od bot.Na papíře,kde je nalepena tapeta většinou bývají kostičky - 1 kostka - 1 cm,tak by to mohlo být bez problémů.Můsíme být pečlivé a nesmíme být levé,to pak půjde těžko,podle některých komentářů usuzuji,že jsou některé maminky trošku trdýlka.Když chcem polepit zavařovačku,vyberem si tapetku,kde se dají obrázky vystříhat,na skle to vypadá moc pěkně,zavařovačka musí být pořádně vydrhnutá,žádné zbytky lepidel od etiket,atd.Já myslím,že maminky s otevřenou hlavinkou si poradí.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

chopper Jája 22. 2. 2010, 8:21
*-) *-)
Rejža 22. 2. 2010, 8:43
@chopper Jája no já to náhodou chápu a není potřeba ani foto.Prostě koupím samolepící tapetu a nalepím ju na krabice nebo něco jiného (F)
cipofka 22. 2. 2010, 8:45
@Rejža Myslím, že to chápeme všichni, ale proč neudělat návod aspoň s jednou fotkou??? A někomu by se hodil i postup - kolikrát jsem se divila, že fakt některé holky bez postupu nedokážou i jednoduché věci (nemyslím nikoho konkrétního, je to vysledované :-D). Takové "rady" bych tu mohla házet každý den.
chopper Jája 22. 2. 2010, 9:52
@cipofka právě jako já ,-)mám obě ruky levé a jsem ráda za každý návod s přesným postupem

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie