Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbilo 12 návštěvníků)

Plenkové kalhotky

0.0
Plenkové kalhotky

Postup

Ze starých jsme už vyrostly, tak jsem jednoduše ušila nové. Nosíme je na široké balení kvůly kyčlím. Snad bude návod srozumitelný :)

Jako střih jsem využila ty staré, co jsou nám už malé. Jen jsem prodloužila části, které jsou na fotografii vyznačené černou čarou (na nich bude suchý zip). Jednoduše jsem tvar obkreslila na látku a přidala již zmíněné části. Pochopitelně stříháme ještě o kousek dál, než bude požadovaná velikost pro založení okrajů.

Potom jednoduše na dvakrát ohnem okraje, sešpendlíme a sešijem na stroji. Já jsem nedělala vnitřní kapsu na plenu, protože jsem ji nevyužívala ani u těch předchozím, kdo chce může si jí tam všít. Pak už jen stačí přišít suché zipy viz. foto a je to :)

Z druhé strany

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Viko 4. 5. 2010, 9:30
Je to už jsou dneska jen vzpomínky ja to šila kdysy před více než 25lety a dávala jsem igelit a bylo to supér (Y) (Y) (Y)
helička 4. 5. 2010, 1:15
Jj, šila jsem synům již před 20ti lety ještě s nepromokavou vložkou. (clamp) (clamp)
Dobra 3. 5. 2010, 13:03
A co materiál, co jste použila? *-)
beastwoman 3. 5. 2010, 15:36
@Dobra Já ani nevím co to je ,-) , šila jsem to z povlečení na polštář. Látka je silnější, myslím, že je to úplně jedno z čeho se to ušije :-)
Dobra 3. 5. 2010, 23:34
@beastwoman Až teď jsem se líp podívala, že to nejsou nepromokavé vrchní kalhotky na látkové plínky, ale že to má mrňousek až na punčoškách. Tak to je opravdu jedno z čeho je to ušitý. Já dávám naší malé (stáří 7. týdnů) jednorázovou plínku, na to klasickou čtvercovou plínku, kvůli nožičkám a zapínám do bodýčka. Ale vám by se to do bodýčka asi nevešlo.
kofule 29. 5. 2010, 23:29
@Dobra Dobrý večer, sice je to z jiného soudku, ale já jsem naší malé koupila svrchní kalhotky IMSE VIMSE a byla jsem s nimi nadmíru spokojená. Jsou dělané podle kil děcka. Jsou na suchý zip, tudíž si můžete regulovat, jak moc dopřejete dítku volnosti. Sice mě vyšli na 300, ale opravdu nelituju. (Y) Uvnitř je taková látka, že jsou prodyšné, ale zároveň nepropouští. Neškrtí a nikdy jsme nebyli ani opruzené a to jsem používala klasické plenky, ne Pampers apod.
beastwoman 4. 5. 2010, 9:20
@Dobra Přesně tak, já jsem ani ty předchozí nedávala pod oblečení a ty byli nepromokové. On měl od toho otlačeniny a taky mu to často sundavám, aby si chvíly kopal nožičkama, tak je to jednodušší mít je nahoře. :-)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie