Zobrazit přihlášovací formulář

Aktivity s dětmi

Přidat návod
(návod si oblíbilo 18 návštěvníků)

Přáníčko s hadem a jablíčko ( prstové barvy - vyrábíme s nejmenšími )

5.0
Přáníčko s hadem a jablíčko ( prstové barvy - vyrábíme s nejmenšími )

Postup

Přáníčko s hadem - vystříhneme si obdélníkový tvar přáníčka z tvrdého papíru a olepíme papírem barevným ( může být i balící, fantazii se meze nekladou.
Ustřihneme si delší pruh papíru ( na hada ) - přeložíme napůl, znovu napůl a rozložíme. Jeden konec zastřihneme trochu do kulata, druhý do špičky a pomalujeme ho prstovými barvami nebo olepíme dárkovým ( balícím papírem ). Proužek obrátíme, na oba konce kápneme lepidlo a vlepíme do přáníčka. Nakonec dolepíme papírové oči a jazýček ( popř. dokreslíme ).


Jablíčko s červíkem - z tvrdého papíru si vystřihneme jablíčko a červíka ( asi stejně velkého nebo o kousek většího než je průměr jablíčka ). Pomalujeme prstovými barvami. Po zaschnutí do jablíčka uděláme dva zářezy a prostřčíme jimi červíka.

přáníčka

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Zzdenka 10. 5. 2010, 10:39
Dobrý den, od Vás zase BOMBA!!!! (clamp) |:o) (Y) (L) (clamp) |:o) (Y)
muchomurka8 10. 5. 2010, 21:08
@Zzdenka Paní Zdeňko, moc děkuji, ale tohle jsem nevymyslela já. Nápady a tipy hledám různě v knížkách a na internetu a upravuji si je tak, abychom je s dcerou zvládly ( moc ji baví prstové barvy, tak patláme ), sama si vymýšlím spíš jen pracovní listy.
Zzdenka 10. 5. 2010, 22:25
@muchomurka8 Dobrý večer, to nevadí, já od Vás beru inspiraci zase pro moje kluky. Nějak nakreslím, Váša vybarví a vystřihuje, lepí .... No, má zabavu a nezlobí. (Y) |:o) (clamp) (clamp) |:o) (Y) |:o) (clamp)
heguš 6. 5. 2010, 15:19
(Y) (Y) (Y)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie