Zobrazit přihlášovací formulář

Háčkování

Přidat návod
(návod si oblíbilo 11 návštěvníků)

bambulková šálka

0.0
bambulková šálka

Postup

kamarátka mi jí donesla ať to očíhnu jak na to. Postup je jasnej, uděláme řetízek do požadované délky šálky a pak na něj přiháčkujeme bambule. 15 řet. ok, bambule, 15 řet. ok a přichytit k řetízku vždy do 3-5 oka podle toho jak je chcete mít u sebe.
bambule kdo jak umí a nebo nopky- 3řet.oka ,nahodíme a pích zpět jako do 4oka, tak to uděláme celou bambuli, nahodíme protáhneme a necháme na háčku, nahodíme-protáhneme nechat na háčku udělat to podle toho jak máme silnou vlnou, asi 6x a přichytit do oka před bambulí-15řet. ok a přichytit k řetízku

Pokud by jste někdo věděl jak na jinou bambuli ráda to jsem dám

řetízek

detail bambulí a uchycení, je to lehké

návod na bamuly-snopek to bude ono našla jsem to v časopise

tento řetízek s bambulky je i na ponču

postup na svetr-pončo

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

jidav 10. 4. 2011, 13:06
pro vás neplatí červený nápis z hlavní strany návodů: DISKUSE O NÁVODECH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o návodech *-) proč se nezeptáte v diskuzi nebo poradně? *-) (zip)
corinne 10. 4. 2011, 19:21
@jidav Pani sem dala návod ako na to, otvára len diskusiu o bambulkách, dala návod na 2 druhy bambuliek a ak má niekto inú variantu, tak ju môže pridať.
marfanov (upraveno) 10. 4. 2011, 10:33
podle mě jsou to klasické nopky... takže poslední řetízkové oko před nopkem je potřeba vytáhnout do požadované výše (většinou 1 - 2 cm, podle toho jak potřebujete) a háčkovat stejně vysoké jakoby dlouhé či krátké sloupky, ale bez posledního kroku, případně jenom dělat oka, ale píchat háček do stále stejného místa. udělat tolik ok ( nebo sloupků), až bude nopek dostatečně velký, pak jen protáhnout všechna oka na háčku zaráz a můžete pokračovat v řetízkových okách. tady postup na nopek z dlouhého sloupku, obdobně se samozřejmě postupuje i u krátkého, záleží co se vám bude líp dělat a víc líbit: NOPKY: 3 dl.sl. sháčkujeme dohromady, tj. počkáme s posledním protažením příze u každého dl.sl. dokud nemáme uháčkovány všechny 3 dl.sl., pak nahodíme a přízi protáhneme všemi 4 smyčkami na háčku.

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie