Zobrazit přihlášovací formulář

Háčkování

Přidat návod
(návod si oblíbilo 20 návštěvníků)

Bikiny

0.0
Bikiny

Postup

Na žádost vkládám návod, ale bohužel je jenom nahrubo! Původně jsem návod vkládat nechtěla, ale na žádost jsem ho sem dala. Bohužel bikiny byly pro kamarádku, takže to už nemůžu nijak nafotit. Až budu dělat další, tak si to sepíšu a nafotím!

Háčkovala jsem přízí Daniela, háček č. 2,5.
Spotřeba asi 1 a čtvrt klubíčka na vel. cca 36.


Podprsenka:
základ najdete u paní Petry B. ID 180295: http://www.mimibazar.org/navod.php?id=3955
jen jsem to dělala polodlouhými sloupky. To dírkované na krajích je vzor na obrázku, nakonec jsem to obháčkovala krátkými sloupky - nahoře jdem udělala ŘO a zpátky jsem se vracela také KS a na spodní části podprsenky jsem udělala DS, abych tam potom mohla provléknout šňůrku (tu jsem provlékala přes tři DS). Šňůrka kolem těla je také z KS, do které jsem provlékla kloboukovou gumičku. Gumička je i v zavazování kolem krku a pokračuje po vnější straně košíčků až dolů (hezky se to stáhne a neodstávají). Uvnitř jsou našité košíčky.

Kalhotky:
Záčíná se na zadní části směrem dopředu. Děláno pouze z PDS a vepředu je jedna řada vzoru z podprsenky. Obháčkováno KS a rovnou se k tomu po stranách udělají ŘO a vrátí se KS (vázání).
Já jsem tvar dělala podle jiných plavek. Záleží na každém, jak moc je bude chtít mít vykrojené. Jestli si dobře pamatuji, tak na zadní části je ubíráno v každé řadě a na přední jsem přidávala ob řadu (tím si ale nejsem jistá, opravdu je lepší mít vzor). Nakonec jsem do KS v oblasti nohou a vázání také protáhla gumičku.

Snad je to trochu srozumitelné.
Přeji příjemné háčkování!

pouze jedna řada

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

chopper Jája 12. 7. 2011, 12:37
fakt by to chtělo rozepsat a dát i fotky ať je to hezky pokupě (Y) (Y)
Lucinda S. 12. 7. 2011, 12:54
@chopper Jája Ráda bych dala víc fotek, ale bikiny byly pro kamarádku a už je nemám, takže toho víc nafotit nemůžu. Neměla jsem v plánu sem dávat návod, ale měla jsem o něj prosbu, tak jsem ho nakonec vložila. Víc toho bohužel napsat nemohu a nechci kopírovat postup od paní Petry - přece jen je to její návod. Tak se nezlobte! Není to vůbec složité - postupně se to rýsuje samo. (F)
cipofka 12. 7. 2011, 12:11
Lucko, další fotopostup můžete přidat tak, že dáte upravit návod, přidat postup - nebo něco takového, takže směle do toho (Y)
Leňa 10.6. 12. 7. 2011, 11:38
Dobrý den Lucinko,děkuji,že jste si vzpoměla. Ještě prosím můžete napsat ID paní Petry B.-odkaz se totiž nezobrazuje. Moc děkuji za ochotu a přeji krásný den (L).
mmarch2712 12. 7. 2011, 12:30
@Leňa 10.6. odkaz na paní Petru B. si jen zkopírujte a vložte nahoru do kolonky pro adresu (Y) funguje

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie