(návod
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Jak polévat dort čokoládou

Postup
Nad parou rozehřejeme čokoládu na vaření, nejradši mám Figaro. Přidám 100% tuk, plátek asi 1 cm, klidně pak můžete přidat, čokoláda musí téct tak akorát. Nesmí být tuhá, neroztekla by se, tak jak má.
Návod vkládám na přání. Nahoru na zatuhlou čokoládu můžete ještě trošku hustší čoko udělat různé ornamenty, do mikroten.sáčku naliju čoko, ustřihnu malý růžek a rychla zdobím, pozor teče!!!! Musíte dopředu vědět co chcete dělat a pak jet o)).
Návod vkládám na přání. Nahoru na zatuhlou čokoládu můžete ještě trošku hustší čoko udělat různé ornamenty, do mikroten.sáčku naliju čoko, ustřihnu malý růžek a rychla zdobím, pozor teče!!!! Musíte dopředu vědět co chcete dělat a pak jet o)).

formu si vyložím pečícím papírem, pak mám krásně rovné dno ( vršek )

vymažu sádlem, vysypu pol.moukou

takový je vršek

detail

rozpuštěná čoko nad parou

poléváme, takovou má konzistenci čokoláda, už je mírně vychládlá

rozetřeme stěrkou

do hladka

mírně zatřeseme dortem a pěkně se nám čokoláda vyhladí

hotovo, necháme ztuhnout a můžeme popřípadě ozdobit ornamenty nebo čímkoliv

tady je výsledek
Líbil se vám návod? Podělte se o něj s přáteli
Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k návodu

YILAN
(upraveno)
19. 11. 2011, 23:18
jste moc sikovna


nahlásit

vevercak78
(upraveno)
18. 11. 2011, 20:18





nahlásit

monky3
(upraveno)
19. 11. 2011, 11:08
@vevercak78

nahlásit

Janness
(upraveno)
18. 11. 2011, 17:43






nahlásit

monky3
(upraveno)
18. 11. 2011, 17:45
@Janness
jo zkus to na nějakém menším
, fakt to nic není, jen mi není jasné, jak jsi to dělala bez tuku
mě by to neteklo jako






nahlásit