(návod
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Jak polévat dort čokoládou
Postup
Nad parou rozehřejeme čokoládu na vaření, nejradši mám Figaro. Přidám 100% tuk, plátek asi 1 cm, klidně pak můžete přidat, čokoláda musí téct tak akorát. Nesmí být tuhá, neroztekla by se, tak jak má.
Návod vkládám na přání. Nahoru na zatuhlou čokoládu můžete ještě trošku hustší čoko udělat různé ornamenty, do mikroten.sáčku naliju čoko, ustřihnu malý růžek a rychla zdobím, pozor teče!!!! Musíte dopředu vědět co chcete dělat a pak jet o)).
Návod vkládám na přání. Nahoru na zatuhlou čokoládu můžete ještě trošku hustší čoko udělat různé ornamenty, do mikroten.sáčku naliju čoko, ustřihnu malý růžek a rychla zdobím, pozor teče!!!! Musíte dopředu vědět co chcete dělat a pak jet o)).
formu si vyložím pečícím papírem, pak mám krásně rovné dno ( vršek )
vymažu sádlem, vysypu pol.moukou
takový je vršek
detail
rozpuštěná čoko nad parou
poléváme, takovou má konzistenci čokoláda, už je mírně vychládlá
rozetřeme stěrkou
do hladka
mírně zatřeseme dortem a pěkně se nám čokoláda vyhladí
hotovo, necháme ztuhnout a můžeme popřípadě ozdobit ornamenty nebo čímkoliv
tady je výsledek
Líbil se vám návod? Podělte se o něj s přáteli
Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k návodu
YILAN
(upraveno)
19. 11. 2011, 23:18
jste moc sikovna
vevercak78
(upraveno)
18. 11. 2011, 20:18
monky3
(upraveno)
19. 11. 2011, 11:08
@vevercak78
Janness
(upraveno)
18. 11. 2011, 17:43
jsi čikula,moc díky já to tedy zkusím.udělám si zítra s dětma jeden zkušební na večeři,ale výsledek radši neodhaduju
monky3
(upraveno)
18. 11. 2011, 17:45
@Janness
jo zkus to na nějakém menším , fakt to nic není, jen mi není jasné, jak jsi to dělala bez tuku mě by to neteklo jako