Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbili 2 návštěvníci)

Adventní punčocha

0.0
Adventní punčocha

Postup

Již delší dobu jsem uvažovala jak dětem udělat adventní kalendář a napadla mě tahle punčocha. Je šita ze zbytků látek - bavlna + kožešina ze staré bundy, dá se ale ušít prakticky z čehokoliv :) Je šitá podle oka (závisí i na velikosti balíčků), takže nemám ani přesný popis. Sešitá je na stroji, a akorát na boku je všitý kousek suchého zipu, aby mohly děti dovnitř dobře sáhnout, ale zároveň, aby dárek nevypadl.
Uvnitř punčochy jsou vložené krabičky s dárečky, které jsou označeny číslicemi dní. Správně měl být každý balíček oddělen ještě stužkou s číslem, aby děti nepředbíhaly, ale ušila jsem punčochu kratší a krabičky mám malé a nebylo by to moc hezké, takže jsem krabičky oddělila stužkou po více kusech a vždycky každý večer nebo ráno stužku povolím a dětem nechám vypadnout konkrétní dáreček. :)

Nějaká šikovnější švadlenka by nápad určitě dovedla k dokonalosti, ale i tak měl velký úspěch už jenom proto, že holky nevěděly, jaký konkrétní dárek dostanou :)

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

natalinka133 10. 12. 2011, 22:47
no ,nápad je bezvadný (clamp), proč jste s tim nepřišla dřive ,-) určitě bych ho použila. Chtěla jsem vyrobit adventni pro děti ale nic mě nenapadlo a s kapsami u nas by neprošel. Tenhle je pro nas idealni..tak přišti rok určo využiji. Dikyyy |:o) |:o) |:o) |:o)
Gabina2 14. 12. 2011, 8:54
@natalinka133 Natali, já ho taky dělala dva dny před Mikulášem narychlo ,-) Ještěže děti neumí počítat... (hello) Ten den je hrozně krátký ,-)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie