(návod
si oblíbil jeden návštěvník)
Jak na čokobonbony!

Postup
Možná je to hloupost, ale mně moc pomáhá,... když jsem namáčela marcipánové kostky, které jsem dělala, tak jsem měla pod kostkou vrstvu čokolády, jak jsem kostku sundávala ze lžičky. Tak mě napadlo obětovat starou vidličku, ohnout ji a to bylo namáčení do čokolády! paráda.... Tak třeba někomu pomůže :o))
Líbil se vám návod? Podělte se o něj s přáteli
Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k návodu

Fimena
(upraveno)
27. 12. 2011, 13:32
a jak ty kostky susite to se preci prilepi....


nahlásit

variola
(upraveno)
29. 12. 2011, 15:33
@Fimena
když je dáte schnout na pečící papír, tak je odloupnete jedna radost
nahlásit
zabicka66
(upraveno)
27. 12. 2011, 18:15
@Fimena
mřížku nemám, takže jsem to sušila na talíři, ale je potřeba to pak podebrat nožíkem, ale pořád to není taková vrstva čokolády, jako když zrna namáčím na lžičce

nahlásit

Mutter
(upraveno)
27. 12. 2011, 11:43
Super nápad...řešila jsem to samé u namáčení káv. zrn, dělala jsem to tak, že jsem je napichovala na špejli, ale tohle je ještě lepší..!!!.
nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
25. 12. 2011, 20:17
Človek sa učí celý život. Čo som sa natrápila, keď som máčala do čokolády kávové zrná! Perfektný nápad! Ďakujem

nahlásit

Sidonika 11
(upraveno)
24. 12. 2011, 15:14






nahlásit

Vlastina.K
(upraveno)
24. 12. 2011, 10:08





nahlásit
VEZA
(upraveno)
24. 12. 2011, 9:50
Perfektní




nahlásit

999janina
(upraveno)
23. 12. 2011, 21:44
Já používám vidličku na fondue...

nahlásit
mocher
(upraveno)
23. 12. 2011, 21:29
Bezva nápad

nahlásit