Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbilo 22 návštěvníků)

Návleky na botičky

0.0
Návleky na botičky

Postup

Bohužel nápad, že to tady vložím přišel, až když byly výrobky téměř hotové. :(
Ale ani snad není nutné ho popisovat, jak je jednoduchý a popsaný třeba na emiminu. Já si vzala inspiraci s těch, které se podávají a udělala kompromis v rozměrech. Potřebovala jsem obdélníky šusťáku 30x25cm. Doma jsem měla jen šusťákovinu škaredé vojenské zelené barvy, tak jsem zvažovala koupi, ale pak jsem si říkala, že to nemá smysl, když se to stejně ušpiní. Nakonec jsem našla zbytky už nastříhaného šusťáku 15x25, tak jsem se rozhodla je sešít. A za chvíli měla hotovo, už chybělo jen navléci gumičku. Musela jsem si také zkrát kalhoty (jsem mrňous), když jsem odstřihla přebytečnou část všimla jsem si, že je téměř stejně velká jako návleky, tak mě napadla spásná myšlenka využít všechny zbytky z odstřižených kalhot a tak vznikly návleky ze zbytku rifloviny a pláťáků. Asi tolik neposlouží jako ty šusťákové, ale učel jistě splní. :)

Využití pro děti, které již umí chodit, ale ještě se rádi vozí v kočárku. Díky těmto návlekům nebudete mít špinavý nebo mokrý kočárek, fusak, nánožník. U větších dětí lze návleky používat do auta. Zabrání znečištění autosedačky a čalounění v autě. Také lze použít při návštěvě lékaře. Návleky oceníte zejména za deštivého počasí nebo ve sněhu. Materiál s vysokým sloupcem voděoddolnosti.

na botičce

už s navlečenou kloboukovou gumičkou

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Slída 9. 1. 2012, 12:51
Návleky jsou supr praktické zvláště v tomto počasí. Ušila jsem je z manželových šusťákových kalhot. Máme jedny do auta a jedny do golfáku a jedny do kočárku ,-) za 5min je to hotové :-) Vůbec jsem netušila, že se to dá i koupit :-)
Mothh 9. 1. 2012, 9:13
(Y) (Y) (Y)
KATHYW 7. 1. 2012, 17:32
Také jsem tyto návleky používala, když byly děti malé, jen jsem ještě všila mikrotenový sáček, aby byly nepromokavé a ušila jsem je i na kola kočárku. (Y) (F) (clamp)
11Lola 6. 1. 2012, 20:08
a co nabrat ve špitále návleky ,) a bez práce (clamp) (clamp) (clamp)
dana.praha 6. 1. 2012, 15:27
Presne o tehle navlecich jsem rikala pred asi 2 dny manzelovi, ze je musim usit pro syna do auta. Diky za navod, resp. info, je to tak jednoduche. Jak se znam, urcite bych dumala na vhodnym strihem a idealnimi rozmer :-D :-D :-D
Veruka 6. 1. 2012, 12:21
|:o)
myspule 6. 1. 2012, 9:26
:-) tak tyto návleky důvěrně znám již roky ze školky :-)
kapulet 6. 1. 2012, 9:03
(Y) super, my využijem ve školce, malý vždy vběhne do třídy ať je venku jakékoliv počasí, ještě dnes se mrknu jestli doma mám nějaké přebytky a ušiju, díky za super nápad (Y)
hanstro 5. 1. 2012, 23:30
(Y) (Y)Super nápad! (clamp) (F)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie