Zobrazit přihlášovací formulář

Háčkování

Přidat návod
(návod si oblíbilo 82 návštěvníků)

SKLÁPĚČKA alá NEXT

0.0
SKLÁPĚČKA alá NEXT

Postup

Opět výzva a sice čepička s aplikací auta k nextové bundičce :-) Maminky, berte to s rezervou, háčkuju od oka, takže to je návod "sloupek sem, sloupek tam", ale třeba některé z vás poslouží alespoň pro inspiraci. Háčkovala jsem přízí Camilla a háčkem č.2 a sklápěčka je velká zhruba 14x10 cm.

POTŘEBUJEME: černou, tmavě zelenou, středně modrou a bílou barvičku, nůžky a háček č.2

KOLA: začneme zelenou - 12 DS do kruhu, každý DS zdvojíme, změníme barvu na černou, zdvojíme každý druhý a máme hotovo. U druhého kola opakujeme stejný postup.

TĚLO AUTA: řetízek 29 ok, 1. řada: PDS, poslední zvojíme, práci otočíme, 2. řada: první zdvojíme, řadu dojedeme normálně, 3. řada: na konci opět zdvojíme, 4. řada: první dva sháčkujeme a dojedeme do konce, 5. řada: poslední dva sháčkujeme a ukončíme. Mělo by nám vzniknout zhruba to, co vidíte na fotce.

6. řada: napojíme na druhém konci a uděláme 13 PDS (zhruba), otočíme, 7. řada: 4 KS, dokončíme PDS a poslední dva sháčkujeme, 8. řada: první dva sháčkujeme, pokračujeme PDS až po KS z předchozí řady, 9. řada: PDS, na konci dva sháčkovat, 10. řada: PDS a do posledního oka 3-4 PDS, celou práci objedeme KS, ukončíme.

SKLÁPĚČKA : 20 ŘO, 1. řada: PDS, 2. řada: na začátku i na konci zdvojíme, 3. řada: na začátku i na konci zdvojíme, 4. řada: na začátku i na konci zdvojíme

5. řada: zdvojíme na začátku a po dokončení řady přiděláme ještě zhruba 12 ŘO, práci otočíme, 10. řada: uděláme 8 PDS do řetízku, do 9. oka uděláme 3 PDS a dokončíme řadu, celé objedeme KS a ukončíme.

NÁKLAD: 20 ŘO, 1. řada PDS, 2. řada: střídáme dle libosti KS, PDS a DS a zdvojujeme, jak se nám zlíbí, aby nám uhlí (nebo co to je) vyšlo pěkně hrbolaté. Objedeme KS, ukončíme.

OKNO: 3 ŘO - 3 řady PDS, objedeme KS.
MASKA: 8 ŘO - 2 řady PDS, objedeme KS.
Všechny díly začístíme a sešijeme k sobě. TRADÁÁÁÁÁ :-)

Toto byla má předloha, tak doufám, že si je to auto alespoň trochu podobný :-)

a na čepičce :)

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

SamčaS 24. 3. 2012, 12:52
(clamp) (clamp) (L) (L)
vedan 24. 3. 2012, 9:11
krásný návod, super. Já se s tím háčkovala podle oka a s návodem by mi to šlo určitě líp. (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie