Zobrazit přihlášovací formulář

Háčkování

Přidat návod
(návod si oblíbilo 5 návštěvníků)

VLÁSKY K HÁČKOVANÉ PANENCE-PANÁČKOVI ATD.

0.0
VLÁSKY K HÁČKOVANÉ PANENCE-PANÁČKOVI ATD.

Postup

Měla jsem dotazy jak dělám panenkám vlásky,tak vkládám návod jak je dělám já.Je to sice pracnější,ale takto se mi to nejvíce líbí-malá může panenkou třepat jak chce a vlásky jsou neustále hezké.
Pokud už takový návod třeba zde je ,tak napište ten můj vymažu.
Podle vlny,když je tenší,tak dělám smyčku i ze 2 nitek.Uvidíte samy jak se vám to bude zdát.Vrch hlavičky dělám hodně nahusto a vnitřek už jak se mi to jeví.Podle hustoty.
Pokud máte dotazy pište ,ráda odpovím.

.

.

.

.

.

.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

mojevyrobky 27. 12. 2018, 19:05
Děkuji. Potřebovala jsem udělat vlasy na "Červenou Karkulku" pro neteř jako (G). Jelikož už bylo celkem vysoké datum (23.12), muselo to být něco celkem rychlého. Tento způsob není sice super rychlý, ale vlasy opravdu drží, já jsem nedělala po celé hlavně,jelikož jsem začátek udělala opravdu hustý a pak nebylo potřeba další řady (udělala jsem asi 3 řady a více nebylo opravdu potřeba).
jeremy 5. 6. 2012, 17:44
Jéééé...já to dělám stejněěěě (clamp) (clamp) (clamp) |:o) (Y)Vypadají potom vlásky krásně...na Andělce jsem se do těch kudrnek zamilovala, to bylo ještě pracnější, nejdřív jsem jí vlásky takhle vháčkovala a následně každý vlas rozmotala dle zdejšího tipu a Andělka má nádhernou hřívu kudrnatou ,-) [A] (F)
Leňa 10.6. 5. 6. 2012, 19:57
@jeremy (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)
Alka1 2. 6. 2012, 6:41
(Y) Taky to tak dělám,jen tohle mě na tom háčkování baví nejmíň,je to piplačka,ale zase je to asi nejlepší způsob,jak vlásky udělat,potom se necuchají a jsou pořád hezké (L)
Leňa 10.6. 2. 6. 2012, 7:45
@Alka1 Dobrý den Alenko (F),jo jo je to piplačka,ale opravdu ten výsledek pak stojí za to,že jo :-) :-) :-).Mějte se krásně a háčku zdar.Krásný víkend přeji (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello) (hello)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie