(recept
si oblíbilo 977 návštěvníků)
Pizza housky.....ty nejlepší jaké jsem kdy jedla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Potřebné ingredience
20dkg měkkého salámu(krájený),20dkg tvrdého salámu(také krájený)-pro spestření můžete dát půl na půl s paprikovým,20dkg strouhaného sýra,3 rajčata oloupaná,1/2másla(125gr),3/4šlehačky(30% na šlehání),3/4konzervy(té větší,né te uplně malé) žampionů. Koření majoránka a oregáno.
Postup přípravy
Nakrájíme na kostičky salámy,oloupaná rajčata a žampiony. Přidáme strouhaný sýr,změklé máslo,šlehačku a koření(dávám od oka ale určitě 2PL obojího). Nejlépe rukou prodělám směs aby se vše propojilo. Většinou si směs připravím ráno a do večera se všechny chutě propojí. Večer rozkrojím housky na půl,pokladu bohatě směsí a dám zapéct do trouby. Množství směsy z mého receptu stačí cca na 12 housek(záleží jak budete štědré) t.j. 24 půlek. Peču v troubě na 180st. cca 10-15minut..prostě do zlatova!!!!! Je to neskutečně žravé a návykové!!!!!!!!! On je ten recept hodně variabilní,někdy dám jen měkké salámy,někdy uzený sýr,někdy víc hub.....toto je jen mustr a Vy si můžete recept upravovat...to poznáte sami až jednou vyzkoušíte!!!

Již připravená směs.... Před použitím vyndat aspon hodku před z lednice,díky máslu je směs tužší..
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

kvítečko
(upraveno)
6. 5. 2011, 21:00
dobrý nápad,jak zpracovat housky!
jak měkké to máslo a tu šlehačku nalijete?

nahlásit

Ptacice1
(upraveno)
8. 5. 2011, 11:08
@kvítečko
Máslo normálně pokojovou teplotu aby šla propojit ta směs a šlehačku jen naleju(nešlehám) Přeju dobrou chut!!!



nahlásit

li.za.rd
(upraveno)
6. 5. 2011, 16:49
Tak jsem také vyzkoušela včerak večeři a měla jsem je i dneska na sváču a jsou fakt výborné. Jen jsem přidala ještě černé olivy a nemělo to chybu. Děkuji za recept

nahlásit

janulynka
(upraveno)
3. 5. 2011, 20:17
Tak to určitě vyzkoušíme
vypadá to výborně






nahlásit

koza strakata
(upraveno)
2. 5. 2011, 20:51










nahlásit
Vera N
(upraveno)
25. 4. 2011, 19:47



nahlásit

sopo
(upraveno)
21. 4. 2011, 22:14
Dělali jsme k večeři a velká ňamka



nahlásit
hanamiky
(upraveno)
21. 4. 2011, 20:26
Ali,Děkuji za receptík.Dnes jsem udělala k večeři. Trošku jsem jen pozměnila suroviny,ale byla to dobrota.
Na půlku housek jsem k vaší směsi dala místo měkkého salámu uzenou krkovici a trochu česneku, a na druhou místo eidamu,tak Nivu. Nemá to chybu a přesně,jakpíšete- dá se kombinovat co dům dal.Ještě to zkusím na rohlíky,ty nám často zbývají. Ještě jednou díííky.Hanka


nahlásit
chucky 1111
(upraveno)
21. 4. 2011, 16:04
Děkuji za recept vyzjkoušeli jsme před 2hodinami a výborné!

nahlásit
misa.c
(upraveno)
21. 4. 2011, 9:19
Tak toto nám opravdu velmi chutnalo
Jedli jsme k večeři i snídani
Vůbec nevadilo, že jsem neměla žampiony a zapékali jsme na toustovém chlebu



nahlásit

Paťulík
(upraveno)
20. 4. 2011, 8:29
Moc dobrý a jednoduchý receptík
včera jsem vyzkoušela a po houstičkách se jen zaprášilo, ještě že jsem stačila jednu půlku aspoň ochutnat....
Moc a moc chválím.....





nahlásit
savena
(upraveno)
19. 4. 2011, 9:24







nahlásit
markid
(upraveno)
18. 4. 2011, 19:25
prosím dotaz - 1/2 másla, to jako kolik? půlku toho velkého? a 3/4 šlehačky - to jako jaké množství, a šlehačka je taková ta sladká smetana, nebo smetana na vaření...? omlouvám se za dotazy, díky markéta
nahlásit

Ptacice1
(upraveno)
18. 4. 2011, 19:41
@markid
Omlouvám se a doplním do receptu....půl másla t.j. 125gr a šlehačku klasiku na šlehání 30%...

nahlásit
markid
(upraveno)
18. 4. 2011, 21:25
@Ptacice1
díky moc

nahlásit
petazeli
(upraveno)
18. 4. 2011, 19:08
Alenko, mám je v troubě a nemůžu se dočkat..
Ta směs voněla fantasticky, mňam...



nahlásit

Ptacice1
(upraveno)
18. 4. 2011, 19:42
@petazeli
Tak snad budou chutnat!!!!




nahlásit

Ivka Koudele
(upraveno)
18. 4. 2011, 10:41
Ali, dělala jsem včera k véče a jsou fakt mňamózní




nahlásit

Ptacice1
(upraveno)
18. 4. 2011, 13:50
@Ivka Koudele
Děkuju za pochvalu!!!




nahlásit
DZESINKA
(upraveno)
17. 4. 2011, 10:19
a ještě se zeptám......když dávám housky na plech do touby...mám tam dát pečící papír nrbo vymazat plech,suchý plech?????????děkuji

nahlásit

Ptacice1
(upraveno)
17. 4. 2011, 17:04
@DZESINKA
Jak píše Evka....pro zjednodušení práce určo na pečící papír....



nahlásit

evicela
(upraveno)
17. 4. 2011, 10:36
@DZESINKA
určitě na pečící papír, ušetříte si drhnutí plechu, určitě troška steče.


nahlásit

Marci75
(upraveno)
16. 4. 2011, 18:58
Úplně jsem na to dostala chuť, zkusíme

nahlásit
DZESINKA
(upraveno)
16. 4. 2011, 18:50
a nejsou pak tvrdé ty housky???

nahlásit

Ptacice1
(upraveno)
16. 4. 2011, 19:58
@DZESINKA
Nejsou tvrdé,jsou křupavé díky máslu a smetaně....Když je peču tak cca po těch 8-10min mrknu na jednu housku ze spoda,už se mi i stalo že jsem je ze spoda přichytla
Určo jsou lepší teplé,my si doma vždy spálíme tlamy protože jsme nedočkavý!!!






nahlásit

Marci75
(upraveno)
16. 4. 2011, 18:59
@DZESINKA
Budou křupavé díky tomu máslu, co se na houskách rozpustí, a ta šlehačka udělá také své... určitě jíst teplé

nahlásit

ianina
(upraveno)
15. 4. 2011, 22:20








nahlásit

Michaela_
(upraveno)
15. 4. 2011, 22:18
urcite vyzkousim, takoveto rychlovky mame radi, akorat bez oregana...ale i tak to bude mnamka...


nahlásit

Ptacice1
(upraveno)
15. 4. 2011, 22:36
@Michaela_
Koření si určo přidejte dle vlastní chuti...nám tato kombinace chutná nejvíc!!!!

nahlásit