Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 978 návštěvníků)

Pizza housky.....ty nejlepší jaké jsem kdy jedla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4.0
Pizza housky.....ty nejlepší jaké jsem kdy jedla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Potřebné ingredience

20dkg měkkého salámu(krájený),20dkg tvrdého salámu(také krájený)-pro spestření můžete dát půl na půl s paprikovým,20dkg strouhaného sýra,3 rajčata oloupaná,1/2másla(125gr),3/4šlehačky(30% na šlehání),3/4konzervy(té větší,né te uplně malé) žampionů. Koření majoránka a oregáno.

Postup přípravy

Nakrájíme na kostičky salámy,oloupaná rajčata a žampiony. Přidáme strouhaný sýr,změklé máslo,šlehačku a koření(dávám od oka ale určitě 2PL obojího). Nejlépe rukou prodělám směs aby se vše propojilo. Většinou si směs připravím ráno a do večera se všechny chutě propojí. Večer rozkrojím housky na půl,pokladu bohatě směsí a dám zapéct do trouby. Množství směsy z mého receptu stačí cca na 12 housek(záleží jak budete štědré) t.j. 24 půlek. Peču v troubě na 180st. cca 10-15minut..prostě do zlatova!!!!! Je to neskutečně žravé a návykové!!!!!!!!! On je ten recept hodně variabilní,někdy dám jen měkké salámy,někdy uzený sýr,někdy víc hub.....toto je jen mustr a Vy si můžete recept upravovat...to poznáte sami až jednou vyzkoušíte!!!

Již připravená směs.... Před použitím vyndat aspon hodku před z lednice,díky máslu je směs tužší..

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kvítečko 6. 5. 2011, 21:00
dobrý nápad,jak zpracovat housky! (Y) jak měkké to máslo a tu šlehačku nalijete?
Ptacice1 8. 5. 2011, 11:08
@kvítečko Máslo normálně pokojovou teplotu aby šla propojit ta směs a šlehačku jen naleju(nešlehám) Přeju dobrou chut!!! (Y) (Y) (Y)
li.za.rd 6. 5. 2011, 16:49
Tak jsem také vyzkoušela včerak večeři a měla jsem je i dneska na sváču a jsou fakt výborné. Jen jsem přidala ještě černé olivy a nemělo to chybu. Děkuji za recept (clamp)
janulynka 3. 5. 2011, 20:17
Tak to určitě vyzkoušíme (Y) (Y) (Y)vypadá to výborně (clamp) (clamp) (clamp)
koza strakata 2. 5. 2011, 20:51
|:o) P |:o)E |:o)R |:o)F |:o)E |:o)K |:o)T |:o)N |:o)Í |:o)
Vera N 25. 4. 2011, 19:47
(clamp) (clamp) (Y)
sopo 21. 4. 2011, 22:14
Dělali jsme k večeři a velká ňamka (clamp) (clamp) (clamp)
hanamiky 21. 4. 2011, 20:26
Ali,Děkuji za receptík.Dnes jsem udělala k večeři. Trošku jsem jen pozměnila suroviny,ale byla to dobrota. (Y) Na půlku housek jsem k vaší směsi dala místo měkkého salámu uzenou krkovici a trochu česneku, a na druhou místo eidamu,tak Nivu. Nemá to chybu a přesně,jakpíšete- dá se kombinovat co dům dal.Ještě to zkusím na rohlíky,ty nám často zbývají. Ještě jednou díííky.Hanka (L)
chucky 1111 21. 4. 2011, 16:04
Děkuji za recept vyzjkoušeli jsme před 2hodinami a výborné! :-)
misa.c 21. 4. 2011, 9:19
Tak toto nám opravdu velmi chutnalo |:o) Jedli jsme k večeři i snídani (pl) Vůbec nevadilo, že jsem neměla žampiony a zapékali jsme na toustovém chlebu (Y)
Paťulík 20. 4. 2011, 8:29
Moc dobrý a jednoduchý receptík (Y) včera jsem vyzkoušela a po houstičkách se jen zaprášilo, ještě že jsem stačila jednu půlku aspoň ochutnat.... :-) Moc a moc chválím..... (clamp) (clamp) (clamp)
savena 19. 4. 2011, 9:24
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
markid 18. 4. 2011, 19:25
prosím dotaz - 1/2 másla, to jako kolik? půlku toho velkého? a 3/4 šlehačky - to jako jaké množství, a šlehačka je taková ta sladká smetana, nebo smetana na vaření...? omlouvám se za dotazy, díky markéta
Ptacice1 18. 4. 2011, 19:41
@markid Omlouvám se a doplním do receptu....půl másla t.j. 125gr a šlehačku klasiku na šlehání 30%... (Y)
markid 18. 4. 2011, 21:25
@Ptacice1 díky moc :-)
petazeli 18. 4. 2011, 19:08
Alenko, mám je v troubě a nemůžu se dočkat.. :-) Ta směs voněla fantasticky, mňam... (Y) (Y)
Ptacice1 18. 4. 2011, 19:42
@petazeli Tak snad budou chutnat!!!! (Y) (Y) (Y) (Y)
Ivka Koudele 18. 4. 2011, 10:41
Ali, dělala jsem včera k véče a jsou fakt mňamózní (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
Ptacice1 18. 4. 2011, 13:50
@Ivka Koudele Děkuju za pochvalu!!! (L) (L) (L) (L)
DZESINKA 17. 4. 2011, 10:19
a ještě se zeptám......když dávám housky na plech do touby...mám tam dát pečící papír nrbo vymazat plech,suchý plech?????????děkuji *-)
Ptacice1 17. 4. 2011, 17:04
@DZESINKA Jak píše Evka....pro zjednodušení práce určo na pečící papír.... (Y) (Y) (Y)
evicela 17. 4. 2011, 10:36
@DZESINKA (F) určitě na pečící papír, ušetříte si drhnutí plechu, určitě troška steče. (L)
Marci75 16. 4. 2011, 18:58
Úplně jsem na to dostala chuť, zkusíme (Y)
DZESINKA 16. 4. 2011, 18:50
a nejsou pak tvrdé ty housky??? *-)
Ptacice1 16. 4. 2011, 19:58
@DZESINKA Nejsou tvrdé,jsou křupavé díky máslu a smetaně....Když je peču tak cca po těch 8-10min mrknu na jednu housku ze spoda,už se mi i stalo že jsem je ze spoda přichytla ,-) ,-) ,-) Určo jsou lepší teplé,my si doma vždy spálíme tlamy protože jsme nedočkavý!!! ,-) ,-) ,-)
Marci75 16. 4. 2011, 18:59
@DZESINKA Budou křupavé díky tomu máslu, co se na houskách rozpustí, a ta šlehačka udělá také své... určitě jíst teplé (F)
ianina 15. 4. 2011, 22:20
(Y) (Y) (Y)Hned zítra vyzkouším |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Michaela_ 15. 4. 2011, 22:18
urcite vyzkousim, takoveto rychlovky mame radi, akorat bez oregana...ale i tak to bude mnamka... (Y) (hello)
Ptacice1 15. 4. 2011, 22:36
@Michaela_ Koření si určo přidejte dle vlastní chuti...nám tato kombinace chutná nejvíc!!!! (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie